Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η Booking.com αποκαλύπτει τις κορυφαίες επιλογές διαμονής των ταξιδιωτών

tags :
Η Booking.com αποκαλύπτει τις κορυφαίες επιλογές διαμονής των ταξιδιωτών
Οι ταξιδιώτες εκτιμούν το προσωπικό, την καθαριότητα και την τοποθεσία κατά την κριτική των ακινήτων στην πλατφόρμα

Σε ένα έτος όπου η ταξιδιωτική βιομηχανία αντιμετώπισε προκλήσεις, η Booking.com βραβεύει 1.147.344 συνεργάτες της με το Traveler Review Award 2021, σε 220 χώρες και περιοχές του κόσμου.
Η Booking.com με το Traveler Review Award 2021 αναγνωρίζει τους συνεργάτες της που έκαναν τις ταξιδιωτικές εμπειρίες πέρυσι πιο αξέχαστες για τους τουρίστες. Είτε έκαναν κράτηση για διαμονή ή ενοικίαση αυτοκινήτου ή ταξί αεροδρομίου.
Το εύρος και η διάδοση των νικητών στο ένατο έτος των βραβείων είναι μια ισχυρή απόδειξη για την αφοσίωση και την ανθεκτικότητα των συνεργατών της Booking.com.
Καθώς κατάφεραν να προσφέρουν απίστευτες ταξιδιωτικές εμπειρίες σε ανθρώπους σε κάθε γωνιά του πλανήτη μέσα σε ένα έτος ανείπωτων προκλήσεων για το ολόκληρη τη βιομηχανία.
“Στην αποστολή μας να τους διευκολύνουμε όλους να βιώσουν τον κόσμο, οι συνεργάτες μας διαδραματίζουν τόσο σημαντικό ρόλο στην παροχή εκπληκτικών εμπειριών στους ταξιδιώτες, τόνισε ο Arjan Dijk, SVP και Διευθύνων Σύμβουλος Μάρκετινγκ για την Booking.com.
Ξέρω ότι με την επιμονή, τη συνεργασία και το πάθος τους, μπορούμε να ξαναχτίσουμε τα ταξίδια μαζί. Και να βοηθήσουμε περισσότερους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν ξανά τον όμορφο κόσμο μας με την πάροδο του χρόνου”.

Η Booking.com αποκαλύπτει τα βασικά χαρακτηριστικά μιας υπέροχης διαμονής

* Οι ταξιδιώτες εκτιμούν το προσωπικό, την καθαριότητα και την τοποθεσία κατά την κριτική των ακινήτων στην πλατφόρμα.
* Αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία μεταξύ των κατηγοριών που βαθμολογούν οι ταξιδιώτες μετά τη διαμονή τους.
* Καθώς οι καταναλωτές συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο την υγεία και την υγιεινή, οι νικητές είχαν βαθμολογία καθαριότητας που ήταν 17% υψηλότερη από τη μέση βαθμολογία καθαριότητας για τους μη νικητές. Υποδηλώνοντας ότι μπορεί να είναι ένας διαφοροποιητής για ένα πιο τέλειο καλωσόρισμα.

Σπίτια, διαμερίσματα και μοναδικά μέρη παραμένουν κορυφαία για ταξιδιώτες

Ενώ τα ξενοδοχεία παρέμειναν ο δεύτερος βραβευμένος τύπος καταλύματος παγκοσμίως για το 2021, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, κορυφαίοι τύποι καταλυμάτων παγκοσμίως είναι οι μοναδικοί χώροι διαμονής:
* Διαμερίσματα (484.243).
* Ξενοδοχεία (175.748).
* Εξοχικές κατοικίες (123.145).
* Ξενώνες (94.003).
Bed and breakfast, αγροικίες, εξοχικές κατοικίες, πανδοχεία και ξενώνες αντιπροσώπευαν τους πιο φιλόξενους τύπους καταλυμάτων παγκοσμίως. Σηματοδοτώντας το πόσο αξέχαστες είναι οι εμπειρίες διαμονής για ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο.
Με εναλλακτικά καταλύματα που αντιπροσωπεύουν το 30% όλων των νέων κρατήσεων το τρίτο τρίμηνο του 2020, η Booking.com είναι περήφανη που προσφέρει εμπειρίες διαμονής, με ανώτερη φιλοξενία στους ταξιδιώτες.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης