Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Grecotel: Καλοκαίρι στη θάλασσα

Grecotel: Καλοκαίρι στη θάλασσα
Οι άνθρωποι της Grecotel έχουν σχεδιάσει με έμπνευση το «Καλοκαίρι στη Θάλασσα», ένα νέο τρόπο διακοπών στη φύση και τη θάλασσα, ήσυχο και ασφαλή.
Μόλις λίγες ημέρες λειτουργίας μετρά το Cape Sounio, το πολυτελές ξενοδοχείο της Grecotel που βρίσκεται στην άκρη του Δρυμού του Σουνίου και απέναντι από τον Ναό του Ποσειδώνα, ενώ την Παρασκευή 3 Ιουλίου αναμένεται να ανοίξουν τα ξενοδοχεία του ομίλου σε Μύκονο, Κυλλήνη, Κ. Αχαϊα και Καλαμάτα. 
Επίσης, μέχρι τις 20 Ιουλίου θα υποδέχονται τους επισκέπτες τους τα υπόλοιπα σε Κέρκυρα, Κρήτη και Αττική.
Οι άνθρωποι της Grecotel έχουν σχεδιάσει με έμπνευση το «Καλοκαίρι στη Θάλασσα», ένα νέο τρόπο διακοπών στη φύση και τη θάλασσα, ήσυχο και ασφαλή. 
Κάθε δωμάτιο ή μπάνγκαλοου συνοδεύεται από την ομπρέλα του στη θάλασσα ή την πισίνα, κάθε βίλλα από την καμπάνα της σε όλη τη διάρκεια της διαμονής. 
Οι ατέλειωτες παραλίες που απλώνονται μπροστά από τα ξενοδοχεία, οι μεγάλες εκτάσεις και οι ανοιχτοί χώροι επιτρέπουν διακοπές με ελευθερία χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της εμπειρίας φιλοξενίας μας. Η χαρά του φαγητού προσφέρεται 100% υπαίθρια στις αυλές και την παραλία. Δείτε στο grecotel.com το Grecotel Stay Safe πρωτόκολλο λειτουργίας που σχεδίασε ο Όμιλος ειδικά για τους φιλοξενούμενους του.
 
Για κλασικό καλοκαίρι επιλέξετε το Grecotel Cape Sounio, μια ώρα από την Αθήνα, χτισμένο μέσα σε 300 στρέμματα στην άκρη του Δρυμού του Σουνίου και απέναντι από το Ναό του Ποσειδώνα. 
Φωλιασμένα στο πανέμορφο αττικό τοπίο και τα πεύκα μπάνγκαλοους και βίλες με κήπο και πισίνα, σαν μικρά εξοχικά, συνοδεύονται από τη δική τους ομπρέλα ή το gazebo (καμπάνα) στην παραλία του ξενοδοχείου. Στο δωμάτιο θα βρείτε self-care box, καλούδια, νερό και αναψυκτικά για καλωσόρισμα. Επιλέξτε ανέπαφο check in και ευκολία για τις αποσκευές σας.
Η αρχαία παραλία του Σουνίου με την κρυστάλλινη θάλασσα και ήσυχα νερά, είναι ιδανική για παιδιά, για να περνάτε την ημέρα σας ξέγνοιαστα και με απόλυτη ασφάλεια.
 
Image
 
Amirandes, Κρήτη

Η Avant-Garde Τέχνη της Κρητικής Φιλοξενίας.
Πόσα αστέρια έχει ο Κρητικός ουρανός; 

Πόση θάλασσα, πόση ιστορία, πόση πέτρα, πόσο χαμόγελο, πόσο φως, πόση λεβεντιά; 
Στην Ανατολική Κρήτη, στα άσπρα κτίσματα του Amirandes. 
Ένα μοναδικό ξενοδοχείο χτισμένο πάνω στο νερό με τη σαγήνη του ταξιδιού σε κάθε ματιά.
Το Amirandes είναι ανεπανάληπτο για την αρχιτεκτονική και τη φιλοξενία το και υπερήφανο για την κρητική καταγωγή του.
Είναι εμπνευσμένο από τα Μινωϊκά παλάτια της Κνωσσού και την Ζάκρου, φυτεμένο με ελιές και Αιγυπτιακούς φοίνικες. Στη λιμνοθάλασσα  ανάβουν φλόγες το σούρουπο και σβήνουν τα φώτα.

Image


Mykonos Blu

Και η Μύκονος γυρίζει στα παλιά, όπως κάποτε. 
Η ζωή σε νησί, αργή, απλά τέλεια.
Κάθε bungalow λευκό, να προσφέρει τις πιο ταπεινές γεύσεις της Ελλάδας. 
Τζιτζίκια, παραλίες και νησιά στο Αιγαίο. 
Σε μια υπέροχη τοποθεσία, στον κόλπο της Ψαρούς, της πιο διάσημης παραλίας του Αιγαίου. 
Η Μύκονος, το κόσμημα των Κυκλάδων, με τις μαγευτικές παραλίες και τη διεθνή φήμη της. 
Υπέροχα τοπία, παραδοσιακά κατάλευκα σπίτια, ανεμόμυλοι και εκκλησάκια δημιουργούν ένα σκηνικό σαν μακέτα κινηματογραφικού στούντιο, ενώ στα και τα γραφικά λιμάνια της Μυκόνου θα δείτε τις παραδοσιακές ψαρόβαρκες δίπλα στα πολυτελή κότερα του διεθνούς jet set.

Image
 
 
Το τέλειο καλοκαίρι… στις μεγάλες παραλίες της Κυλλήνης 
Ιδανική πρόταση διακοπών για οικογένειες είναι τα Grecotel στην Κυλλήνη, στο Olympia Riviera Resort με το εντυπωσιακό Aquapark δωρεάν για όλους. 
Μέσα στο ιδιωτικό δάσος των 1.900 στρεμμάτων και με παραλία πολλών χιλιομέτρων, ηλιοθεραπεία, κολύμπι και αποστάσεις ασφαλείας πάνε μαζί. 
Η διαμονή και η διατροφή των παιδιών δωρεάν. 
Καταπληκτικές προσφορές για al linclusive supplement (value pack) και πακέτα μακράς διαμονής.
 
 
Τιρκουάζ διακοπές στη Χερσόνησο της Κασσάνδρας. 
Άλλο ένα καλοκαίρι ελληνικό. 
Κολύμπι ως τη δύση, βιβλία παραλίας, λιχουδιές, αγκαλιές. 
Το ολοκαίνουριο Margo Bay & Club Turquise είναι μικρό και όμορφο. 
Τα δωμάτια λευκά και σκιερά, ξεχνάς που τελειώνουν οι κήποι και αρχίζει η θάλασσα. Φιλόξενοι οικοδεσπότες και φαγητό εκπληκτικό.

Image
 
 
Το πολυαγαπημένο Grecotel Casa Marron μέσα σε 270 στρέμματα πάνω στην αμμουδιά τα Λακόπετρας με αλμυρίκια σας υποδέχεται στα λευκά σπιτάκια του που αγναντεύουν τη θάλασσα. 
Απόλυτη ελευθερία και ασφάλεια για όλους: 
γκαζόν, νεροτσουλήθρες και αμέτρητες επιλογές φαγητού. 
Ζητήστε να ενημερωθείτε για τις νέες προνομιακές τιμές και τα ασυναγώνιστα προγράμματα all inclusive με τα παιδιά δωρεάν!
 
 
Και βέβαια το Filoxenia για τις ωραιότερες στιγμές του καλοκαιριού. 
Πάνω στο κύμα ουζάκι και φοβεροί μεζέδες. 
Αφετηρία για εξερευνήσεις στη συγκλονιστική Μάνη ή για κοντινούς περιπάτους στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας. 
Eπωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές και τα πακέτα διαμονής στα πιο άνετα φωτεινά δωμάτια! 
 
Δείτε στο grecotel.com τις προσφορές διακοπών και επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές, τις δωρεάν διανυκτερεύσεις και υπηρεσίες.

www.bankingnews.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης