Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

«Κλείδωσαν» νέα μεγάλη επιστροφή κεφαλαίου Phoenix Vega Mezz και Sunrise Mezz

«Κλείδωσαν» νέα μεγάλη επιστροφή κεφαλαίου Phoenix Vega Mezz και Sunrise Mezz
Διαθέτουν ήδη τα κεφάλαια για να επαναλάβουν μεγάλες σε απόδοση επιστροφές κεφαλαίου
Σχετικά Άρθρα
Την τρίτη μεγάλη σε ποσοστιαία απόδοση επιστροφή κεφαλαίου φαίνεται πως έχει κλειδώσει η Phoenix Vega Mezz και τη δεύτερη η Sunrise, μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις των εταιρειών που έχουν στην κατοχή τους ομολογίες.
Υστερεί μάλλον σημαντικά η Galaxy, η οποία είχε ενημερώσει για αναβολή στην καταβολή τόκου ομολογιών μεσαίας εξοφλητικής προτεραιότητας, αλλά είχε ξεκινήσει επανορθωτικές ενέργειες για την αποκατάσταση του ζητήματος.
Με βάση τις τελευταίες ανακοινώσεις και τις προηγούμενες ενημερώσεις προκύπτει ότι η Phoenix έχει ήδη στο ταμείο της ποσό υψηλότερο από αυτό που είχε διανείμει για τη χρήση 2022, ήτοι 18 εκατ. ευρώ.
Υπενθυμίζεται πως είχε επιστρέψει 0,0144 ευρώ ανά μετοχή ή 18 εκατ. ευρώ και σήμερα έχει ταμειακά διαθέσιμα 19,5 εκατ. ευρώ, άρα έχει τη δυνατότητα να κάνει και τρίτη επιστροφή.
Με βάση το χθεσινό κλείσιμο της μετοχής η απόδοση, αν επιβεβαιωθεί το ύψος της επιστροφής κεφαλαίου θα είναι 17,7%.
Αντιστοίχως και η Sunrise έχει τα κεφάλαια. Είχε δώσει για τη χρήση 2022 το ποσό των 10,5 εκατ. ευρώ ή 0,0588 ευρώ ανά μετοχή.
Μετά και τις τελευταίες ανακοινώσεις φαίνεται πως στο ταμείο της έχει 12,17 εκατ. ευρώ άρα μπορεί να επαναλάβει την ίδια επιστροφή κεφαλαίου.
Με βάση το χθεσινό κλείσιμο της μετοχής αν επιβεβαιωθεί η επιστροφή η απόδοση είναι 18,5%.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης