Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Χρηματιστήριο: Θετικές προσδοκίες και για το νέο μήνα έχουν οι αναλυτές – HelleniQ Energy και Πειραιώς στο επίκεντρο

Χρηματιστήριο: Θετικές προσδοκίες και για το νέο μήνα έχουν οι αναλυτές – HelleniQ Energy και Πειραιώς στο επίκεντρο
Τα ισχυρά αποτελέσματα της HelleniQ Energy και το placement της Τράπεζας Πειραιώς θα τραβήξουν τα βλέμματα των επενδυτών
Σχετικά Άρθρα
Συνεχίζουν να κινούνται σε νέα ιστορικά υψηλά οι δείκτες στο εξωτερικό και βελτιώνεται η διάθεση για ανάληψη ρίσκου από τους επενδυτές.
Για σήμερα αναμένεται καλή πορεία στις αγορές του εξωτερικού και η δική μας αγορά λόγω και των καλών αποτελεσμάτων που δημοσιεύονται αναμένεται να ακολουθήσει με επιλεκτικές τοποθετήσεις.
Τα αποτελέσματα της HelleniQ Energy ήταν καλύτερα από τις εκτιμήσεις και το συνολικό μέρισμα των 0,90 ευρώ ξεπέρασε σημαντικά τις προβλέψεις των αναλυτών.
Η μετοχή θα βρεθεί στο επίκεντρο σήμερα όπως και η μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία ξεπέρασε το φράγμα των 5 δισ. ευρώ σε αποτίμηση ενόψει του placement και λόγω των προσδοκιών για μικρό discount.

Eurobank Equities
Για σήμερα οι μετοχές είναι πιθανό να σημειώσουν άνοδο, καθώς οι επενδυτές αναζωπυρώνουν τη διάθεση για ανάληψη ρίσκου υπό το φως των στοιχείων για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ που συμφωνούν με τις προβλέψεις.

Optima Bank
Περιμένουμε το θετικό momentum να συνεχιστεί με τη HelleniQ Energy και την Τράπεζα Πειραιώς να είναι στο επίκεντρο.

Piraeus Securities
Περιμένουμε το θετικό momentum να συνεχιστεί σήμερα υποστηριζόμενο από τη βελτιωμένη επενδυτική ψυχολογία στο εξωτερικό και τα ικανοποιητικά μέχρι στιγμής εταιρικά κέρδη.

Beta
Ξεκινά ένας γεμάτος μήνας, με το placement της Πειραιώς να είναι στο επίκεντρο (το βιβλίο ανοίγει μεταξύ 4-6 Μαρτίου), τις ανακοινώσεις αποτελεσμάτων χρήσης, τις αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας και τις αποφάσεις των κεντρικών τραπεζών για τα επιτόκια. Οι προοπτικές είναι θετικές, τα γεγονότα θα αυξήσουν το ενδιαφέρον και θα δώσουν κίνητρα για αποφασιστική δράση. Περιμένουμε αυτά τα γεγονότα ως μεσοπρόθεσμους καταλύτες να υποδείξουν θετικές επαναξιολογήσεις, επομένως βλέπουμε την εγχώρια αγορά να διατηρεί την ανοδική της δυναμική ενόψει των γεγονότων αυτών.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης