Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Σε ξένους θεσμικούς το 2,7% της Intrakat μέσω 9 πακέτων συνολικής αξίας 18,7 εκατ. ευρώ

Σε ξένους θεσμικούς το 2,7% της Intrakat  μέσω 9 πακέτων συνολικής αξίας 18,7 εκατ. ευρώ
Τα πακέτα ανέρχονται στο 2,7% του συνόλου των μετοχών και συνολικά είναι 4,3 εκατ. τεμάχια, συνολικής αξίας 18,7 εκατ. ευρώ...
Σχετικά Άρθρα
(Update) Ξένοι θεσμικοί επενδυτές απέκτησαν ποσοστό 2,7% της Intrakat σύμφωνα με πληροφορίες του ΒΝ.
Υπενθυμίζεται πως λίγο πριν το τέλος της συνεδρίασης πέρασαν συνολικά 9 πακέτα  επί της μετοχής της Intrakat, όλα στα 4,35 ευρώ ανά μετοχή, με discount δηλαδή έναντι της τιμής της μετοχής που είναι στα 4,86 ευρώ (κλείσιμο).
Το discount αντιστοιχεί σε 10%. 
Τα πακέτα ανέρχονται στο 2,7% του συνόλου των μετοχών και συνολικά είναι 4,3 εκατ. τεμάχια, συνολικής αξίας 18,7 εκατ. ευρώ.
Χρηματιστηριακές πηγές αναφέρουν πως οι ξένοι θεσμικοί έδωσαν με την κίνησή τους ψήφο εμπιστοσύνης στη διοίκηση και η κίνησή τους έχει να κάνει με τις προοπτικές του κλάδου και του ομίλου. 
Η Intrakat μετά και την εξαγορά της Άκτωρ ισχυροποιείται στον κλάδο των κατασκευών και αποτελεί πλέον ένα από τα μεγαλύτερα σχήματα στη χώρα. Διαθέτει ανεκτέλεστο 5 δισ. ευρώ αλλά και δραστηριότητες στον κλάδο των παραχωρήσεων της ενέργειας και των ΣΔΙΤ.

Η μετοχή μετά την εξαγορά της εταιρείας από τους εφοπλιστές Μπάκο και Καϋμένακη και τον επιχειρηματία Εξάρχου, έχει καταγράψει έχει καταγράψει μεγάλο ράλι και παρά τα μεγάλη κέρδη των επενδυτών παραμένει κοντά στα υψηλά που έχει γράψει και είναι υψηλά 14,5 ετών.
Σήμερα παρά την σημαντική υποχώρηση της αγοράς, λόγω του χειρότερου των εκτιμήσεων στοιχείων για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ τον Ιανουάριο, κατέγραψε μικρή άνοδο 0,41% με την αποτίμηση να είναι στα 780 εκατ. ευρώ. 
Σημειώνεται επίσης πως με την αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI η μετοχή συμπεριελήφθηκε στον Greece Small Cap Index.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης