Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Μετά το κλείσιμο του Χ.Α. – Στήριξη από τράπεζες και ΔΕΗ, αδύναμος κρίκος ο ΟΠΑΠ

Μετά το κλείσιμο του Χ.Α. – Στήριξη από τράπεζες και ΔΕΗ, αδύναμος κρίκος ο ΟΠΑΠ
Σχετικά Άρθρα
ΑΓΟΡΑ: Με μικρή άνοδο κλείσαμε τελικά αν και είδαμε αρκετή μεταβλητότητα στη σημερινή συνεδρίαση. Η αποεπένδυση του ΤΧΣ προχωράει δυνατά και φέρνει αποτελέσματα. Θα ήταν ακόμα καλύτερη η πορεία του Γ.Δ. αν δεν δεχόταν τέτοια πίεση ο ΟΠΑΠ. Πολύ καλή κίνηση από ΔΕΗ και Σαράντη.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Θα συνεχίσουν να έχουν τα βλέμματα πάνω τους. Η είσοδος της UniCredit στην Alpha Bank ήταν η αρχή. Συνέχεια δίνεται τώρα με την Εθνική Τράπεζα. Ξεκινάει αύριο η διαδικασία για την πώληση του 20% από το ΤΧΣ. Ανοδικά κινήθηκε ο κλάδος σήμερα, αφού πρώτα υπήρξε μία αυξημένη μεταβλητότητα. Ξεχώρισε η Πειραιώς με άνοδο 2,98%, η οποία εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα έχει χρηματιστηριακά την καλύτερη συμπεριφορά. Με άνοδο 0,77% η ΕΤΕ και μόλις 0,30% η Eurobank. Η ΑΛΦΑ έκλεισε με μικρές απώλειες.

ΔΕΗ: Μάλλον έχει μείνει πίσω η μετοχή. Στα 10,25 ευρώ και στο +2,30% με καλό όγκο. Δείχνει πως θέλει να ξεφύγει από το εύρος διακύμανσης που κινείται το τελευταίο διάστημα.

AEGEAN: Καλή και η δική της εικόνα και με καλό όγκο ενισχύθηκε 0,71%.

ΟΠΑΠ: Αυξημένη πίεση στη μετοχή. Ίσως να επηρεάστηκε και από την έκθεση της Eurobank Equities, η οποία αναφέρει για μείωση του momentum στο τρίτο τρίμηνο και πιθανή εγγραφή του προστίμου που της επέβαλε η Επιτροπή Ανταγωνισμού στο τέταρτο τρίμηνο. Στο -3,18% και στα 14,90 ευρώ με όγκο 707 χιλ. τεμάχια έκλεισε η μετοχή.

ΣΑΡΑΝΤΗΣ: Η μεγάλη αγορά ιδίων προκάλεσε αίσθηση. Σπάνια βλέπουμε να γίνονται μέσω πακέτου αγορές ιδίων μετοχών, αλλά προφανώς κάτι παραπάνω θα ξέρουν στην εταιρεία. Θα έχουν δηλαδή γνώση του κανονισμού. Εδώ και μήνες γίνονται σημαντικές αγορές τόσο από τους βασικούς μετόχους όσο και από την εταιρεία. Ελπίζουμε να μην οδηγήσουν αυτές οι αγορές στην έξοδο της εταιρείας από το Χ.Α.. Στα 8 ευρώ και στο +1,27%.

ΚΕΚΡΟΨ: Έγραψε υψηλό 18 μηνών περίπου η μετοχή. Έχουμε γράψει πριν λίγο καιρό σχετικά με τα σχέδια που έχει η διοίκηση και οι βασικοί μέτοχοι. Με μεγάλο όγκο 194 χιλ. τεμαχίων στα 1,64 ευρώ και στο +28,63%.

INTRALOT: Απίστευτη και σήμερα η μετοχή. Στα 0,9450 ευρώ και στο +9,25% με αυξημένο όγκο. Εννοείται νέο υψηλό. 

TRADE ESTATES: Νέες απώλειες κατέγραψε σήμερα. Στα 1,7480 ευρώ και στο -5%. Χαμηλό ημέρας το κλείσιμο. Στις 450 χιλ. τεμάχια ο όγκος.

MODA BAGNO: Και νέο υψηλό από τη μετοχή.

INTRACOM: Μεγάλη υπεραξία έχει ήδη από τις μετοχές της Intralot που απέκτησε μέσω της αύξησης κεφαλαίου. Στα 2,2450 ευρώ και στο +3,22%.

CNL CAP.: Με μεγάλες απώλειες 17,55% και χαμηλό όγκο σήμερα. Πήγε αρκετές φορές σε δημοπρασία αφού ο πωλητής κατέβασε συνεχώς την εντολή χαμηλότερα, αλλά δεν έβρισκε αγοραστή.

DIMAND: Στο χαμηλό ημέρας και στο -2,37% που είναι και ιστορικό χαμηλό για τη μετοχή. Στα 10,30 ευρώ η τιμή και στα 192 εκατ. ευρώ η αποτίμηση.

Γιώργος Κατικάς
george.katikas@gmail.com
www.bankingnews.gr

Τα αναγραφόμενα στη στήλη είναι για την ενημέρωση των αναγνωστών και δεν πρέπει να θεωρηθούν ως πρόταση για αγορά ή πώληση μετοχών. Οι πληροφορίες συλλέγονται από αξιόπιστες πηγές αλλά δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης