Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Αύριο 8/11 η εισαγωγή των νέων μετοχών της Intralot και η έξοδος από την Επιτήρηση

tags :
Αύριο 8/11 η εισαγωγή των νέων μετοχών της Intralot και η έξοδος από την Επιτήρηση
Αύριο 8/11 θα ξεκινήσει και η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών (232,75 εκατ. μετοχές) οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση κεφαλαίου
Αύριο αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες του BN να βγουν από την κατηγορία της Επιτήρησης οι μετοχές της Intralot και όχι σήμερα, όπως ήταν η αρχική ενημέρωση και εκτίμηση, κατά το παράδειγμα της Lavipharm.
Αύριο θα ξεκινήσει και η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών (232,75 εκατ. μετοχές) οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση κεφαλαίου, όπως ενημέρωσε πριν η εταιρεία.
Έτσι σήμερα η μετοχή θα κάνει πράξη χωρίς τις νέες μετοχές και υπό το καθεστώς της Επιτήρησης. 

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Η ΙΝΤΡΑΛΟΤ (Η Εταιρεία) ανακοινώνει την τροποποίηση του χρονοδιαγράμματος της εισαγωγής των Νέων Μετοχών που έχουν προκύψει από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Με βάση την ενημέρωση που είχε η Εταιρεία από το Χρηματιστήριο Αθηνών, η εισαγωγή θα πραγματοποιηθεί στις 08.11.2023.

Η ανακοίνωση του Χ.Α.

H Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, κατόπιν της σημερινής ανάκλησης του από 6.11.2023 προσωρινού σημειώματος του Ειρηνοδικείου Αθηνών κατά της ΕΛ.Κ.Α.Τ., ενέκρινε την έναρξη διαπραγμάτευσης των 232.758.621 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε.» (ISIN: GRS343313003), σε συνέχεια της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, η οποία θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023.

Επίσης, αποφάσισε τη μεταφορά των μετοχών της εταιρίας «ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε.» (ISIN: GRS343313003), από την Κατηγορία Επιτήρησης στην Κύρια Αγορά από την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023, κατόπιν σχετικού αιτήματός της εταιρίας δεδομένου ότι δεν συντρέχουν πλέον οι λόγοι για την παραμονή της στην εν λόγω κατηγορία,

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης