Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

ΧΑ: Με το βλέμμα στη Μέση Ανατολή – Συνεχίζει να δίνει μάχη με τον κινητό των 200 ημερών ο Γ.Δ.

ΧΑ: Με το βλέμμα στη Μέση Ανατολή – Συνεχίζει να δίνει μάχη με τον κινητό των 200 ημερών ο Γ.Δ.
Στο εσωτερικό δεν υπάρχουν σημαντικές ειδήσεις που θα μπορούσαν να δώσουν κατεύθυνση με τους επενδυτές να περιμένουν την επόμενη κίνηση του ΤΧΣ
Σχετικά Άρθρα
Μία εύθραυστη ισορροπία καταγράφεται στις τελευταίες συνεδριάσεις στην αγορά με το βλέμμα των επενδυτών να είναι στραμμένο στη Μέση Ανατολή και στην πορεία των ξένων αγορών.
Στην περίπτωση που υπάρξει κλιμάκωση της έντασης θα είναι αρνητική εξέλιξη για τις αγορές και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις κινήσεις των ξένων ηγετών για αποκλιμάκωση.
Ο Γενικός Δείκτης κινείται πάνω από τον απλό και εκθετικό κινητό μέσο 200 ημερών, οι οποίοι τέμνονται και διέρχονται από τις 1.162 μονάδες.
Οι αγορές της Ευρώπης αναμένεται να καταγράψουν μικτές τάσεις στο άνοιγμα, ενώ το Χ.Α. δεν αποκλείεται να ανοίξει με άνοδο καθώς οι επενδυτές περιμένουν αναβάθμιση από την S&P στις 20 Οκτωβρίου. 
Στο εσωτερικό δεν υπάρχουν σημαντικές ειδήσεις που θα μπορούσαν να δώσουν κατεύθυνση με τους επενδυτές να περιμένουν την επόμενη κίνηση του ΤΧΣ αναφορικά με την πώληση ποσοστού στην Εθνική Τράπεζα.

Eurobank Equities
Σήμερα, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης της Ε.Ε. δείχνουν μικτό άνοιγμα, καθώς οι επενδυτές αξιολογούν τις προσπάθειες των παγκόσμιων ηγετών να αποτρέψουν περαιτέρω κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή.

Piraeus Securities
Παρά τις αβεβαιότητες που σχετίζονται με το παγκόσμιο μακροοικονομικό περιβάλλον και την κρίση στη Μέση Ανατολή, θα περιμέναμε ότι η αγορά θα διατηρήσει το θετικό της πρόσημο κατά τη σημερινή συνεδρίαση λόγω της πιθανής αναβάθμισης σε επενδυτική βαθμίδα από την S&P στις 20 Οκτωβρίου.

Optima Bank
Περιμένουμε η αγορά να προσπαθήσει να κινηθεί υψηλότερα σήμερα, ακολουθώντας τις διεθνείς αγορές.

Beta
Εύθραυστη ανακωχή: Οι θετικές δονήσεις από το εξωτερικό δείχνουν ένα ανοδικό άνοιγμα. Ωστόσο, οι χαμηλοί όγκοι εξακολουθούν να δείχνουν επιφυλακτικότητα επομένως περιμένουμε περιορισμένη άνοδο στη σημερινή συνεδρίαση. Η ένταση στη Μέση Ανατολή θα παραμείνει στο επίκεντρο.

Κύκλος
Στις ΗΠΑ, η Bank of America, η Goldman Sachs και η Johnson and Johnson ανακοινώνουν τα αποτελέσματα για το 3ο τρίμηνο. Στα θετικά της κίνησης του Γ.∆. καταγράφεται το γεγονός ότι έκλεισε τελικά υψηλότερα της στήριξης των 1170 μονάδων διαμορφώνοντας ελπιδοφόρες προσδοκίες για συνέχιση της ανοδική κίνησης.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης