Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

ΧΑ: Με το βλέμμα στις αγορές του εξωτερικού και στον κινητό μέσο των 200 ημερών

ΧΑ: Με το βλέμμα στις αγορές του εξωτερικού και στον κινητό μέσο των 200 ημερών
Σήμερα η γενική συνέλευση της Motor Oil για νέο πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών με ανώτατη τιμή τα 31 ευρώ
Σχετικά Άρθρα
Άκρως σημαντική η σημερινή συνεδρίαση, ειδικά για όσους παρακολουθούν και την τεχνική ανάλυση.
Το ζητούμενο είναι να υπάρξει ένα ακόμα θετικό πρόσημο στη σημερινή συνεδρίαση και να ξεπεράσει ο γενικός δείκτης τον κινητό μέσο των 200 ημερών, στον οποίο έκλεισε χθες ακριβώς πάνω.
Αν το καταφέρει θα γυρίσει η μακροπρόθεσμη τάση σε ανοδική.
Οι συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή συνεχίζουν να δημιουργούν ανησυχίες στους επενδυτές και αποτελούν αντίβαρο στις θετικές δηλώσεις αξιωματούχων της FED.
Οι αναλυτές περιμένουν θετικό άνοιγμα και υποστηρίζουν πως μπορεί να διατηρηθεί το θετικό momentum που δημιουργήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση. 
Σήμερα η γενική συνέλευση της Motor Oil για νέο πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών με ανώτατη τιμή τα 31 ευρώ.
Στο επίκεντρο θα βρεθεί επίσης η Fourlis, με την Ελλάκτωρ και τη REDS μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της πώλησης του Smart Park που κατείχε η Reds.

Eurobank Equities
Τα ευρωπαϊκά παράγωγα παραπέμπουν σε αρνητικό άνοιγμα σήμερα, καθώς οι γεωπολιτικές ανησυχίες παρέχουν αντίβαρο στην άμβλυνση του τόνου περί σύσφιξης των αξιωματούχων της FED.

Piraeus Securities
Μετά τη χθεσινή πορεία, η βελτίωση του εξωτερικού κλίματος θα μπορούσε να βοηθήσει την αγορά να επεκτείνει τα κέρδη της.

Optima Bank
Περιμένουμε το θετικό momentum να συνεχιστεί και σήμερα με το βλέμμα στις διεθνείς αγορές.

Beta
Η αγορά αναμένεται να ανοίξει υψηλότερα, λαμβάνοντας θετικό πρόσημο από το κλείσιμο των αμερικανικών αγορών. Το θετικό κλείσιμο στο τέλος της συνεδρίασης θα αντιστρέψει τη μακροπρόθεσμη τάση σε bull καθώς ο κινητός μέσος των 200 ημερών είναι μετά το χθεσινό κλείσιμο στο ίδιο σημείο με το δείκτη.

Depolas
Χθες ο ΓΔΧΑ μάζεψε τις απώλειες των προηγούμενων 2 συνεδριάσεων, αλλά η εικόνα μιας ρηχής αγοράς δυστυχώς μένει στους επενδυτές. Ανοδικά κινήθηκαν, επίσης, η Ευρώπη και οι ΗΠΑ, ενώ υποστηρικτικά λειτούργησαν και οι μετοχικοί δείκτες στην Κίνα μετά και την δέσμευση της κυβέρνησης για νέα στήριξη της οικονομίας. Στο εσωτερικό, οι διακυμάνσεις αναμένεται να συνεχιστούν με κρίσιμη ημέρα την 20η Οκτωβρίου (αξιολόγηση S&P), καθώς η μεταβλητότητα πιθανότατα θα παραμείνει αυξημένη. Μεταξύ των σημαντικότερων μάκρο της ημέρας περιλαμβάνονται οι τιμές παραγωγού Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ. Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι ακριβώς πάνω στις εκτιμήσεις ανακοινώθηκε νωρίτερα ο πληθωρισμός Σεπτεμβρίου στην Γερμανία.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης