Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Υψηλή μεταβλητότητα και μεγάλοι πωλητές στην Optima Bank στην πρεμιέρα της στο Χ.Α.

tags :
Υψηλή μεταβλητότητα και μεγάλοι πωλητές στην Optima Bank στην πρεμιέρα της στο Χ.Α.
Η μετοχή πήγε μέχρι τα 6,88 ευρώ (-4,44%) και στη συνέχεια ανέκαμψε γράφονταw υψηλό στα 7,2020 ευρώ
Σχετικά Άρθρα
Μεγάλοι πωλητές εμφανίστηκαν με το καλημέρα στη μετοχή της Optima Bank, αν και θα περίμενε κάποιος καλύτερη πορεία λόγω της υπερκάλυψης, που όπως δείχνει το ταμπλό ήταν μάλλον «υποβοηθούμενη»
Η μετοχή ξεκίνησε τη διαπραγμάτευσή της σήμερα στο Χ.Α. με τιμή εκκίνησης τα 7,20 ευρώ και η πρώτη πράξη που έκανε ήταν στα 6,90 ευρώ και στο -4,17%.
Κάποιοι προτίμησαν να γραφτούν στα 7,20 ευρώ και να πουλήσουν με χασούρα άμεσα, εκτός και αν ήταν μετοχές που έλαβε το προσωπικό και ήταν μία έκπτωση 10%.
Μέσα στο πρώτο μισάωρο λεπτά έγιναν τέσσερα πακέτα στη μετοχή, όλα στα 7,20 ευρώ, συνολικού όγκου 409 χιλ. τεμαχίων και αξίας 2,95 εκατ. ευρώ ενώ λίγο πριν το κλείσιμο της αγοράς πραγματοποιήθηκαν δύο πακέτα συνολικού όγκου 100 χιλ. τεμαχίων αξίας 709 χιλ. ευρώ. .
Η μετοχή πήγε μέχρι τα 6,88 ευρώ (-4,44%) και στη συνέχεια ανέκαμψε γράφοντας υψηλό στα 7,2020 ευρώ.
Εκεί όμως υπήρχαν μεγάλοι πωλητές.
Οι βασικοί μέτοχοι έδωσαν μάχη για να κρατήσουν τη μετοχή, με τα 15 εκατ. ευρώ, από το σύνολο των 18 εκατ. ευρώ που διακινήθηκαν στον τίτλο, να αποτελούν κινήσεις στήριξης.
H μετοχή έκλεισε στα 7,20 ευρώ στην τιμή εκκίνησης, με όγκος στα 2,5 εκατ. τεμάχια και αποτίμηση στα 531 εκατ. ευρώ.
Υπενθυμίζεται πως η εισαγωγή της τράπεζας είναι η πρώτη μετά από 17 χρόνια, αλλά έχει γίνει με υψηλούς δείκτες αποτίμησης σε σύγκριση με τις συστημικές, οι οποίες μετά τη διόρθωση έχουν γίνει πιο ελκυστικές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης