Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

ΧΑ: Τάση από τις αγορές του εξωτερικού – Στο επίκεντρο οι ανακοινώσεις αποτελεσμάτων

ΧΑ: Τάση από τις αγορές του εξωτερικού – Στο επίκεντρο οι ανακοινώσεις αποτελεσμάτων
Συνολικά τα αποτελέσματα δεν ενθουσιάζουν, αφού τα περισσότερα δείχνουν συγκράτηση των πωλήσεων αλλά και μείωση κερδών λόγω αυξημένων εξόδων
Σχετικά Άρθρα
Η πορεία των αγορών του εξωτερικού θα συνεχίσει να επηρεάζει την εγχώρια αγορά, με τους αναλυτές να περιμένουν μία ακόμη συνεδρίαση μεταβλητότητας.
Η δημόσια προσφορά της Optima Bank για την είσοδό της στο Χρηματιστήριο Αθηνών και τα εταιρικά αποτελέσματα που δημοσιεύονται θα τραβήξουν τα επενδυτικά βλέμματα.
Χθες δημοσίευσαν εξαιρετικά αποτελέσματα ο ΟΛΠ και ο ΑΔΜΗΕ και σήμερα το πρωί απογοητευτικά η ΕΥΔΑΠ.
Συνολικά πάντως τα αποτελέσματα δεν ενθουσιάζουν, αφού τα περισσότερα δείχνουν συγκράτηση των πωλήσεων λόγω των προοπτικών ύφεσης και του υψηλού πληθωρισμού, αλλά και μείωση κερδών λόγω αυξημένων εξόδων.

Eurobank Equities
Η αγορά φαίνεται να κατευθύνεται προς ένα μικτό άνοιγμα σήμερα, σύμφωνα με τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης στην Ε.Ε., εν αναμονή των βασικών στοιχείων για τον πληθωρισμό στη Γερμανία (σήμερα) και από την Ε.Ε. (Παρασκευή).

Optima Bank
Περιμένουμε οι διεθνείς αγορές να δώσουν τον τόνο στη σημερινή συνεδρίαση.

Βeta
Μία ακόμη συνεδρίαση μεταβλητότητας αναμένεται, καθώς η αγορά δε μπορεί να βελτιώσει το momentum της και εξακολουθεί να ακολουθεί τις διεθνείς τάσεις. Το ενδιαφέρον στο εσωτερικό είναι στραμμένο στη δημόσια εγγραφή της Optima Bank και στα εταιρικά αποτελέσματα.

Merit
Ο ΚΜΟ 200 ημερών βρίσκεται στις 1147 μονάδες. Σημεία στήριξης 1177 και 1200 μονάδες και σημεία αντίστασης οι 1259 και 1300 μονάδες.

Κύκλος
Στις ΗΠΑ ανακοινώνεται το αναθεωρημένο ΑΕΠ του 2ου τριμήνου και στη Γερμανία ο πληθωρισμός Σεπτεμβρίου. Η περιδίνηση της παγκόσμιας οικονομίας πλήττει όλες τις αγορές του πλανήτη. Αναπόφευκτα, στο Χ.Α. επανέρχεται η αναμέτρηση με τις 1.200 μονάδες αντί του πιθανολογούμενου καλλωπισμού στις τελευταίες συνεδριάσεις του 9μήνου.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης