Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

ΧΑ: Με το βλέμμα στις αγορές του εξωτερικού και στα εταιρικά αποτελέσματα

ΧΑ: Με το βλέμμα στις αγορές του εξωτερικού και στα εταιρικά αποτελέσματα
Ξεκινάει η δημόσια προσφορά της Optima Bank για την εισαγωγή της τράπεζας στο Χ.Α.
Σχετικά Άρθρα
Οι ανησυχίες των επενδυτών για την παγκόσμια ανάπτυξη και την πορεία των επιτοκίων εξακολουθεί να επηρεάζει τις αγορές.
Χθες οι αγορές στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ είχαν σημαντικές απώλειες και σήμερα τα ευρωπαϊκά παράγωγα δείχνουν σταθεροποιητικό προς ήπια πτωτικό άνοιγμα.
Η εγχώρια αγορά αναμένεται να ακολουθήσει με το βλέμμα να είναι στραμμένο στις αγορές του εξωτερικού, αλλά και στις ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων.
Η Κρι-Κρι ανακοίνωσε χθες θετικά αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο και η διοίκηση βελτίωση την εκτίμηση για τα κέρδη του 2023, ενώ ο ΟΛΘ δημοσίευσε μειωμένα κέρδη.
Lamda, ΟΛΠ, Intrakat, Μύλοι Λούλη, μεταξύ των εταιρειών που ανακοινώνουν σήμερα.
Σήμερα, ξεκινάει η δημόσια προσφορά της Optima Bank για την εισαγωγή των μετοχών της τράπεζας στο Χρηματιστήριο. Είναι η πρώτη εισαγωγή τράπεζας μετά από πολλά χρόνια.

Eurobank Equities
Περιμένουμε η αγορά να ανοίξει οριακά χαμηλότερα σήμερα, σε συγχρονισμό με τα ευρωπαϊκά παράγωγα καθώς οι ανησυχίες των επενδυτών παραμένουν.

Piraeus Securities
Περιμένουμε πως οι διεθνείς ανησυχίες για τα μάκρο θα διατηρήσουν τη μεταβλητότητα στην αγορά.

Optima Bank
Περιμένουμε οι διεθνείς αγορές να δώσουν τον τόνο στη σημερινή συνεδρίαση.

Beta
Η μεταβλητότητα θα συνεχιστεί, στο επίκεντρο θα είναι η δημόσια προσφορά της Optima Bank, ενώ έχουν προγραμματιστεί αρκετές ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων. Η αγορά θα κινηθεί σε στενό εύρος τιμών παρακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις.

Κύκλος
Η Lamda Development, ο ΟΛΠ και Α∆ΜΗΕ ανακοινώνουν σήμερα τα 6μηνιαία αποτελέσματά τους, ενώ ο Ο∆∆ΗΧ διενεργεί δημοπρασία εντόκων γραμματίων 6μηνης διάρκειας. Σε αναζήτηση νέας ισορροπίας ο Γ.∆. με τις 1.240 μονάδες να είναι η πλησιέστερη αντίσταση και τις 1.213 η κοντινότερη στήριξη.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης