Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Ξανά πρώτη η Ambrosia Capital στις προτιμήσεις ξένων και Ελλήνων θεσμικών επενδυτών

Ξανά πρώτη η Ambrosia Capital στις προτιμήσεις ξένων και Ελλήνων θεσμικών επενδυτών
Σύμφωνα με το Institutional Investor Survey πήρε την πρώτη θέση στις κατηγορίες broker, ανάλυσης και πωλήσεων
Σχετικά Άρθρα
Κορυφαία χρηματιστηριακή αναδείχθηκε η Ambrosia Capital για το 2023, κατακτώντας την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των ξένων και Ελλήνων θεσμικών επενδυτών σύμφωνα με το Institutional Investor Survey.
Τα τελευταία χρόνια η Ambrosia Capital, του Τάσoυ Αστυφίδη και του Σταύρου Ανάγνου, βγαίνει στις κορυφαίες θέσεις και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ήταν και πάλι πρώτη στις προτιμήσεις ξένων και Ελλήνων θεσμικών επενδυτών στις κατηγορίες broker, ανάλυσης και πωλήσεων.
Η Ambrosia Capital είναι μία ιδιωτική εταιρεία επενδύσεων χαρτοφυλακίου με έδρα το Λονδίνο και θυγατρική στην Αθήνα (Ambrosia Capital Hellas) και έχει εξειδίκευση στα ελληνικά assets (μετοχές, ομόλογα κ.α.).
Τα τελευταία χρόνια έχει συμμετοχή σε πολλές εκδόσεις ομολόγων των τραπεζών, ήταν κύριος ανάδοχος στην αύξηση κεφαλαίου της Premia και της Lavipharm και σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι κύριος ανάδοχος και στην αύξηση κεφαλαίου της Intralot.

Στην κατηγορία broker τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Eurobank Equities και την τρίτη η Pantelakis.
Στην κατηγορία ανάλυση δεύτερη ήταν πάλι η Eurobank Equities και τρίτη η Wood, ενώ στην κατηγορία πωλήσεις, η Pantelakis είναι δεύτερη και τρίτη η Eurobank Equities.

Ambrosia_2.jpg

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης