Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Η Intralot στο επίκεντρο λόγω Γενικής Συνέλευσης και δημοσίευσης αποτελεσμάτων

tags :
Η Intralot στο επίκεντρο λόγω Γενικής Συνέλευσης και δημοσίευσης αποτελεσμάτων
Σύμφωνα με πληροφορίες η διαδικασία της αύξησης κεφαλαίου θα ξεκινήσει αμέσως μετά την έγκριση της γενικής συνέλευσης.
Σχετικά Άρθρα
Σήμερα και αύριο η Intralot θα τραβήξει επενδυτικά βλέμματα, καθώς σήμερα (12:00) έχει προγραμματιστεί να γίνει η γενική συνέλευση και αύριο θα δημοσιευτούν τα αποτελέσματα εξαμήνου.
Η γενική συνέλευση όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το ΒΝ, θα έχει θέμα αύξηση κεφαλαίου άνω των 100 εκατ. ευρώ, προκειμένου να μειωθεί η μόχλευση αλλά και να βγει από την επιτήρηση η μετοχή.
Η έξοδος από την επιτήρηση περνάει και από τη δημοσίευση αποτελεσμάτων εξαμήνου, όπου θα φανεί το ύψος της καθαρής θέσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες η διαδικασία της αύξησης κεφαλαίου θα ξεκινήσει αμέσως μετά την έγκριση της γενικής συνέλευσης.

Στο πρώτο τρίμηνο ο όμιλος επιβεβαίωσε πως γυρίζει σελίδα εμφανίζοντας κέρδη με αιχμή την αμερικανική θυγατρική, η οποία έχει και μεγάλες προοπτικές σύμφωνα με τη διοίκηση.
Τα καθαρά κέρδη στο πρώτο τρίμηνο ανήλθαν στα 3,1 εκατ. ευρώ από ζημία 5,7 εκατ. ευρώ.
Ο καθαρός δανεισμός είχε υποχωρήσει στα 471,6 εκατ. ευρώ, ενώ υπενθυμίζεται πως γίνονται διαπραγματεύσεις για την αναδιάρθρωση και του δεύτερου ομολόγου.
Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία αύριο θα γίνει η δημοσίευση των αποτελεσμάτων πριν το άνοιγμα της αγοράς και στο κλείσιμο θα γίνει η ενημέρωση των αναλυτών μέσω τηλεδιάσκεψης. 

Υπενθυμίζεται πως στο πρώτο τρίμηνο το σύνολο των ιδίων κεφαλαίων, κονδύλι που εξετάζεται για έξοδο από επιτήρηση, ήταν αρνητικό κατά 87,4 εκατ. ευρώ, επομένως μία αύξηση άνω των 100 εκατ. ευρώ μπορεί να οδηγήσει σε άνετη έξοδο από την κατηγορία της επιτήρησης.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η αύξηση θα έχει άνετη κάλυψη αφού υπάρχει και η Intracom, η οποία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να αποκτήσει ποσοστό στην Intralot. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης