Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

ΧΑ: Τάση από το εξωτερικό – Ανοδικό άνοιγμα με επιλεκτικές τοποθετήσεις βλέπουν οι αναλυτές

ΧΑ: Τάση από το εξωτερικό – Ανοδικό άνοιγμα με επιλεκτικές τοποθετήσεις βλέπουν οι αναλυτές
Οι μετοχές της Κρι-Κρι διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,190398 ευρώ ανά μετοχή καθαρό
Σχετικά Άρθρα
Τα ανοδικά κέρδη της Nvidia βελτίωσαν την επενδυτική ψυχολογία στο εξωτερικό και οι αναλυτές περιμένουν για ήμερα ένα ανοδικό άνοιγμα με επιλεκτικές τοποθετήσεις.
Το βλέμμα θα είναι στραμμένο και στις ΗΠΑ και στις δηλώσεις που θα γίνουν αύριο δηλώσεις στο Συμπόσιο του Jackson Hole, το οποίο θα αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία για τη νομισματική πολιτική των ΗΠΑ.
Σήμερα οι μετοχές της Κρι-Κρι διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,190398 ευρώ ανά μετοχή καθαρό.

Eurobank Equities
Σήμερα βλέπουμε θετικό κλίμα σε όλες τις διεθνείς αγορές, μετά τα ανοδικά κέρδη της Nvidia και την αυξανόμενη πεποίθηση ότι η FED μπορεί να πλησιάζει στο τέλος των κινήσεων αύξησης των επιτοκίων.

Optima Bank
Περιμένουμε η εγχώρια αγορά να ακολουθήσει την τάση των διεθνών αγορών.

Piraeus Securities
Η βελτιωμένη επενδυτική ψυχολογία στο εξωτερικό θα μπορούσε να υποστηρίξει μία ανάκαμψη της αγοράς σήμερα.

Beta
Τα ενθαρρυντικά μηνύματα από τα τριμηνιαία κέρδη από το εξωτερικό παρέχουν αισιοδοξία για σήμερα, ωστόσο το ενδιαφέρον παραμένει στις αυριανές δηλώσεις στο Συμπόσιο του Jackson Hole, το οποίο θα αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία για τη νομισματική πολιτική των ΗΠΑ. Ως εκ τούτου περιμένουμε μία ήπια ανοδική συνεδρίαση με επιλεκτικό ενδιαφέρον.

Κύκλος
Η μετοχή της ΚΡΙ-ΚΡΙ θα διαπραγματεύεται σήμερα χωρίς το δικαίωμα για μέρισμα 0,20 ευρώ/μετχ. Η J.P.Morgan ανέφερε 4 λόγους για τους οποίους εκτιμά ότι το ελληνικό χρηματιστήριο θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία, όμως το όριο των 1.308 του
Γ.∆. δεν ξεπεράστηκε. Η πολιορκία των 1.300 μονάδων παραμένει σε πλήρη εξέλιξη! 

Depolas
Υποτονική και με χαμηλό τζίρο ήταν η χθεσινή συνεδρίαση στο ΧΑ, ενώ και η Ευρώπη είχε παρόμοια εικόνα. Στις ΗΠΑ, τα άσχημα στοιχεία για μεταποίηση και υπηρεσίες, τα οποία εκλαμβάνονται ως σημάδι κορύφωσης των επιτοκίων στα τρέχοντα επίπεδα, σε συνδυασμό με την εκπληκτική δυναμική αύξησης εσόδων της Nvidia οδήγησαν σε σημαντικά κέρδη Nasdaq και S&P 500 δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια θετική συνεδρίαση σήμερα και στην Γηραιά Ήπειρο. H σημερινή ατζέντα περιλαμβάνει τα εβδομαδιαία στοιχεία εργασίας και τις παραγγελίες διαρκών καταναλωτικών αγαθών Ιουλίου στις ΗΠΑ. Στο εσωτερικό το καλό κλίμα ενδέχεται να βοηθήσει την προσέγγιση των 1320-1330 μονάδων

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης