Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Χρηματιστήριο Αθηνών: Τρία μερίσματα, μία επιστροφή κεφαλαίου και οι μετοχές από ένα split

Χρηματιστήριο Αθηνών: Τρία μερίσματα, μία επιστροφή κεφαλαίου και οι μετοχές από ένα split
Jumbo, Έλαστρον και Μύλοι Κεπενού κόβουν σήμερα το δικαίωμα στο μέρισμα
Σχετικά Άρθρα
Tρεις αποκοπές μερισμάτων, μία επιστροφή κεφαλαίου και εισαγωγή δωρεάν μετοχών από split περιλαμβάνει ο πίνακας των εταιρικών πράξεων του Χρηματιστηρίου για σήμερα.
Πιο αναλυτικά από σήμερα, 23/08/2023, οι μετοχές της Jumbo είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα στο πρόσθετο μέρισμα ύψους 0,3220 ευρώ ανά μετοχή (καθαρό ποσό: 0,30590 ευρώ ανά μετοχή).
Οι μετοχές της Έλαστρον επίσης σήμερα είναι διαπραγματεύσιμες χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,2020 ανά μετοχή (καθαρό ποσό: 0,1919 ευρώ ανά μετοχή) αλλά και οι μετοχές των Μύλων Κεπενού είναι διαπραγματεύσιμες χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,047 ευρώ ανά μετοχή (καθαρό 0,04465 ευρώ ανά μετοχή).

Οι μετοχές της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είναι διαπραγματεύσιμες με τελική ονομαστική αξία μετοχής 0,57 ευρώ και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου ποσού 0,20 ευρώ ανά μετοχή στους μετόχους της εταιρίας με καταβολή μετρητών.

Σημειώνεται επίσης πως σήμερα εισάγονται προς διαπραγμάτευση οι 18.176.934 νέες δωρεάν μετοχές της Austriacard που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας (split).
Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο Χρηματιστήριο Αθηνών ανέρχεται σε 36.353.868 μετοχές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης