Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Λίγο μετά το άνοιγμα του ΧΑ – Ακολουθεί τις ξένες αγορές – Ποια μικρομεσαία ξεχωρίζουν

Λίγο μετά το άνοιγμα του ΧΑ – Ακολουθεί τις ξένες αγορές – Ποια μικρομεσαία ξεχωρίζουν
Σχετικά Άρθρα
ΑΓΟΡΑ: Με μικρές απώλειες οι οποίες στη συνέχεια μεγάλωσαν κάπως το ξεκίνημα των αγορών της Ευρώπης. Τον πληθωρισμό περιμένουν οι επενδυτές. Έχουμε και κάποιες εξελίξεις στην Κίνα που δημιουργούν προβληματισμό. Εμείς ανοίξαμε ήπια χαμηλότερα με χαμηλό τζίρο. Συνέχιση της συσσώρευσης περιμένουν οι αναλυτές. Δεν υπάρχουν σημαντικές ειδήσεις που θα μπορούσαν να δώσουν κατεύθυνση.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Έχουν κάνει μία διόρθωση οι συστημικές και φαίνεται πως η διάθεση για ήπια διόρθωση συνεχίζεται. Μικρές απώλειες καταγράφουν στο ξεκίνημα της συνεδρίασης. Από πλευράς όγκου συναλλαγών μόνο η Alpha Bank ξεχωρίζει όχι μόνο μεταξύ των συστημικών αλλά όλων των μετοχών της υψηλής κεφαλαιοποίησης.

AEGEAN: Με 546 τεμάχια υποχωρεί 1,08%.

MOTOR OIL: Στις 29 Αυγούστου, μετά το κλείσιμο της αγοράς, δημοσιεύει αποτελέσματα εξαμήνου και την επόμενη θα ενημερώσει τους αναλυτές μέσω τηλεδιάσκεψης. Θα δώσει όπως κάνει συνήθως και μία εικόνα για το τρέχον τρίμηνο. Με ελάχιστο όγκο και το δικό της άνοιγμα και με ήπια άνοδο.

ΟΤΕ: Το ζητούμενο δεν είναι να κρατήσει τα 14 ευρώ αλλά να ξαναπεράσει πάνω από τα 15 ευρώ.

ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ: Χθες το bitcoin κατέγραψε μεγάλη πτώση γιατί σύμφωνα με δημοσιεύματα η SpaceX του Έλον Μασκ, πούλησε τα bitcoin που είχε. Παλαιότερα μία ανάρτηση στο τουίτερ του Έλον Μασκ ήταν ικανή να οδηγήσει σε ράλι άλλο κρυπτονόμισμα, ή σε μεγάλη πτώση. Ό,τι να΄ ναι…

CENERGY: Συνεχίζεται και εδώ η διορθωτική κίνηση από τα ιστορικά υψηλά των 7 ευρώ και κάτι που είχε γράψει μερικές μέρες πριν. Συγκεκριμένα, το ενδοσυνεδριακό ιστορικό υψηλό είναι στα 7,15 ευρώ. Σήμερα υποχωρεί 1,69% και βρίσκεται στα 6,37 ευρώ.

ΔΕΗ: Μικρή υποχώρηση σήμερα για τον τίτλο που έγραψε χθες κλείσιμο στο υψηλό ημέρας. Στα 9,77 ευρώ και στο -1,91%.

ΕΚΤΕΡ: Προφανώς και το ράλι στη μετοχή μπορεί να κρύβει ειδήσεις. Ξέρουμε κάποιες εξελίξεις σημαντικές, αλλά και πάλι είναι πολύ ισχυρή η άνοδος για να είναι μόνο αυτές. Με νέα άνοδο ξεκίνησε και σήμερα και ενισχύεται 7,19% με την τιμή της μετοχής πλέον στα 3,28 ευρώ.

ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ: Και εδώ τα ίδια με την ΕΚΤΕΡ ισχύουν. Συνεχίζεται και σήμερα η ανοδική κίνηση. Στα 3,47 ευρώ με άνοδο 2,36% και όγκο 10 χιλ. τεμάχια. Δηλαδή μετά από 10 λεπτά συναλλαγών κάποια μικρά χαρτιά έχουν μεγαλύτερο όγκο από πολλά βαριά.

ΕΛΤΟΝ: Στα 2,80 ευρώ και στο 2,19% με μικρό όγκο.

ΑΒΑΞ: Εκ νέου ανοδικά και εδώ ο τίτλος με καλές συναλλαγές.

Γιώργος Κατικάς
george.katikas@gmail.com
www.bankingnews.gr

Τα αναγραφόμενα στη στήλη είναι για την ενημέρωση των αναγνωστών και δεν πρέπει να θεωρηθούν ως πρόταση για αγορά ή πώληση μετοχών. Οι πληροφορίες συλλέγονται από αξιόπιστες πηγές αλλά δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης