Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

ΧΑ: Υποτονικό κλίμα περιμένουν οι αναλυτές – Τάση από τις αγορές του εξωτερικού

ΧΑ: Υποτονικό κλίμα περιμένουν οι αναλυτές – Τάση από τις αγορές του εξωτερικού
Το άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένεται πτωτικό
Σχετικά Άρθρα
Διαδικαστικού χαρακτήρα είναι μάλλον η σημερινή συνεδρίαση, καθώς η αυριανή αργία θα κάνει το κλίμα ακόμα πιο υποτονικό.
Δεν υπάρχουν σημαντικές ειδήσεις που θα μπορούσαν να δώσουν κατεύθυνση με τους αναλυτές να σημειώνουν πως οι αγορές του εξωτερικού θα καθορίσουν την τάση στην εγχώρια αγορά.
Το άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένεται πτωτικό, ενώ υπενθυμίζεται πως ο Γενικός Δείκτης την περασμένη Παρασκευή κατέγραψε απώλειες 2,01% και έκλεισε κάτω από τις 1.300 μονάδες.
Στο επίκεντρο θα παραμείνουν οι μετοχές των τραπεζών λόγω των απωλειών που κατέγραψαν αλλά και μετοχές με ισχυρή άνοδο το προηγούμενο διάστημα.

Piraeus Securities
Περιμένουμε από τους επενδυτές να παραμείνουν επιφυλακτικοί στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Eurobank Equities
Τα ευρωπαϊκά παράγωγα υποδεικνύουν πτωτικό άνοιγμα για σήμερα, με τους επενδυτές να σταθμίζουν τις επιπτώσεις των φτωχών στοιχείων για τα εμπορικά στοιχεία της προηγούμενης εβδομάδας στην Ε.Ε. στον πληθωρισμό. Υπενθυμίζουμε ότι η ελληνική αγορά θα παραμείνει κλειστή αύριο λόγω εθνικής εορτής.

Optima Bank
Περιμένουμε πως οι ευρωπαϊκές αγορές θα δώσουν τον τόνο σήμερα, λόγω απουσίας εγχώρια καταλυτών. Υπενθυμίζεται πως το Χ.Α. θα είναι κλειστό αύριο.

Beta
Σε μία μάλλον αδιάφορη μέρα αναμένουμε ότι οι ξένες αγορές θα υπαγορεύσουν τον τόνο στην εγχώρια αγορά. Η αργία της Τρίτης επίσης θα κάνει το ενδιαφέρον πιο υποτονικό.

Κύκλος
Η ΕΛΣΤΑΤ ανακοινώνει την Παρασκευή τους δείκτες Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία και στις επιχειρήσεις για τον Ιούνιο την Παρασκευή ενώ σήμερα η Κίνα ανακοινώνει τη βιομηχανική παραγωγή του Ιουλίου κα την Τρίτη οι ΗΠΑ τις λιανικές πωλήσεις του Ιουλίου. Πλησιέστερη στήριξη στις 1.260 μονάδες του Γ.∆. ενώ ακολουθεί η εβδομαδιαία στήριξη στις 1.240 μονάδες.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης