Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

ΧΑ: Διατήρηση των τάσεων συσσώρευσης με χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές – Ο MSCI στο επίκεντρο

ΧΑ: Διατήρηση των τάσεων συσσώρευσης με χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές – Ο MSCI στο επίκεντρο
Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στη βραδινή αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI με τους αναλυτές να συγκλίνουν ότι θα εισαχθεί στον MSCI Greece Standard η Τράπεζα Πειραιώς
Σχετικά Άρθρα
Η πορεία των διεθνών αγορών θα συνεχίσει να επηρεάζει την εγχώρια αγορά η οποία διατηρεί την τάση συσσώρευσης μεταξύ 1.300 και 1.350 μονάδων.
Ο τζίρος λόγω της περιόδου αναμένεται να παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα, ενώ όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στη βραδινή αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI με τους αναλυτές να συγκλίνουν ότι θα εισαχθεί στον MSCI Greece Standard η Τράπεζα Πειραιώς.
Υπενθυμίζεται πως ο εν λόγω δείκτης έχει δέκα ελληνικές μετοχές (ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, Jumbo, ΔΕΗ, Motor Oil, Τέρνα Ενεργειακή, Μυτιληναίο, Alpha Bank, Eurobank και Εθνική Τράπεζα).
Σημειώνεται πως σήμερα ξεκινάει η διαπραγμάτευση των μετοχών της Dotsoft στην Εναλλακτική Αγορά με τιμή 3,85 ευρώ και κωδικό ΟΑΣΗΣ "ΝΤΟΤΣΟΦΤ".

Eurobank Equities
Για σήμερα τα ευρωπαϊκά παράγωγα παραπέμπουν σε ανοδικό άνοιγμα καθώς οι επενδυτές περιμένουν τα σημαντικά στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ προκειμένου να ανιχνεύσουν τις επόμενες κινήσεις της FED.

Optima Bank
Περιμένουμε από το ΧΑ να κινηθεί ανάλογα με τις ευρωπαϊκές αγορές σήμερα. Η Τράπεζα Πειραιώς θα είναι στο επίκεντρο.

Beta
Περιμένουμε πως η αγορά θα συνεχίσει να συσσωρεύει μεταξύ 1.300 και 1.350 μονάδων, ενώ η αναδιάρθρωση του δείκτη MSCI αναμένεται σήμερα το βράδυ. Είναι πιθανή μία είσοδος της Τράπεζα Πειραιώς, χωρίς κάποιες άλλες αλλαγές.

Κύκλος
Η ΕΛΣΤΑΤ ανακοινώνει σήμερα το δείκτη βιομηχανικής παραγωγής του Ιουνίου και η Ideal τα μεγέθη της για το 1ο εξάμηνο. Το βράδυ θα ανακοινωθούν οι τριμηνιαίες αλλαγές στους δείκτες MSCI. Στις 1.328 μονάδες του Γ.∆. η πλησιέστερη αντίσταση και στις 1.308 μονάδες η κοντινότερη στήριξη.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης