Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

ΧΑ: Συνέχιση της συσσώρευσης με χαμηλό τζίρο και περιορισμένη διακύμανσης περιμένουν οι αναλυτές

ΧΑ: Συνέχιση της συσσώρευσης με χαμηλό τζίρο και περιορισμένη διακύμανσης περιμένουν οι αναλυτές
Στις αγορές της Ασίας οι δείκτες κατέγραψαν ισχυρή άνοδο μετά της ανακοινώσεις στήριξης της κινεζικής οικονομίας
Σχετικά Άρθρα
Συνεδρίαση περιορισμένης διακύμανσης και χαμηλού τζίρου περιμένουν και για σήμερα οι αναλυτές.
Μετά το μεγάλο ράλι του Χ.Α. οι τελευταίες συνεδριάσεις δείχνουν διαθέσεις συσσώρευσης με τις επιλεκτικές τοποθετήσεις να αντισταθμίζουν τις κινήσεις κατοχύρωσης κερδών.
Τα εταιρικά κέρδη θα δώσουν κάποιες αφορμές για κινήσεις σε συγκεκριμένες μετοχές, όπως και οι επικείμενες γενικές συνελεύσεις, κυρίως των συστημικών τραπεζών.
Σήμερα έχει γενική συνέλευση ο ΑΔΜΗΕ και ίσως υπάρξουν αναφορές στο WACC.
Την Πέμπτη δημοσιεύουν αποτελέσματα Μυτιληναίος και Τιτάν και την ίδια μέρα είναι η γενική συνέλευση της Alpha Bank.
Σημειώνεται πως στις αγορές της Ασίας οι δείκτες κατέγραψαν ισχυρή άνοδο μετά της ανακοινώσεις στήριξης της κινεζικής οικονομίας.

Optima Bank
Περιμένουμε από το Χ.Α. να αναζητήσει κατεύθυνση σήμερα. Cenergy και ΑΔΜΗΕ θα είναι στο επίκεντρο.

Eurobank Equities
Τα ευρωπαϊκά παράγωγα δείχνουν επιφυλακτικό άνοιγμα για σήμερα ενόψει και των συνεδριάσεων των κεντρικών τραπεζών.

Βeta
Μία σταθεροποιητική συνεδρίαση με περιορισμένο εύρος διακύμανσης και τζίρο θα πρέπει να αναμένεται για σήμερα.

Depolas
Με χαμηλό όγκο συναλλαγών ο ΓΔΧΑ έκλεισε χθες οριακά αρνητικά, ενώ παρόμοια ήταν η εικόνα στην υπόλοιπη Ευρώπη, παρ’ όλα τα χαμηλότερα των εκτιμήσεων στοιχεία μεταποίησης και υπηρεσιών. Από την άλλη, σημαντικά κέρδη καταγράφουν σήμερα το πρωί οι αγορές της Κίνας μετά από την δέσμευση περαιτέρω στήριξης από την κυβέρνηση στον κλάδο των ακινήτων. Για σήμερα δεν περιμένουμε κάτι συγκλονιστικό εν αναμονή των συνεδριάσεων των Κεντρικών τραπεζών αύριο (FED) και μεθαύριο (ΕΚΤ). Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα το βράδυ μετά το κλείσιμο στις ΗΠΑ δημοσιεύουν αποτελέσματα β΄τριμήνου Microsoft και Alphabet. Τα σημαντικότερα μάκρο της ημέρας είναι ο δείκτης επιχειρηματικού κλίματος Ιουλίου IFO στην Γερμανία και η καταναλωτική εμπιστοσύνη Ιουλίου στις ΗΠΑ. Στο εσωτερικό, η αγορά θα αναζητήσει πάτημα στα εταιρικά αποτελέσματα το επόμενο διάστημα ενδεχομένως συσσωρεύοντας λίγο πολύ στα τρέχοντα επίπεδα μέχρι τότε.

Κύκλος
Η ΕΛΣΤΑΤ ανακοινώνει σήμερα τα στοιχεία για το δείκτη τιμών υλικών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών του Ιουνίου. Η τεχνική εικόνα δεν διαφοροποιήθηκε με το σκηνικό συσσώρευσης να διατηρείται για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Στις 1.341 μονάδες η πλησιέστερη αντίσταση με τις 1.379 να ακολουθούν. Στις 1.300 μονάδες η πλησιέστερη στήριξη ενώ ακολουθούν οι 1.240 μονάδες πάντα για το Γ.∆.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης