Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Οι εκτιμήσεις της Optima Bank για το δεύτερο τρίμηνο της Τιτάν

tags :
Οι εκτιμήσεις της Optima Bank για το δεύτερο τρίμηνο της Τιτάν
Τα καθαρά κέρδη αναμένει η χρηματιστηριακή πως θα ανέλθουν στα 60,4 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 35,4%
Σχετικά Άρθρα
Στις 27 Ιουλίου πριν το άνοιγμα της αγοράς δημοσιεύει αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου η Τιτάν και η Optima Bank περιμένει ένα δυνατό τρίμηνο οδηγούμενο από την τιμολόγηση και τη ζήτηση, καθώς τα κόστη συνεχίζουν να υποχωρούν.
Πιο αναλυτικά περιμένει πωλήσεις 616,5 εκατ. ευρώ αυξημένες κατά 6,1%, EBITDA 125,5 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 35,4% και καθαρά κέρδη 60,4 εκατ. ευρώ, ενώ όπως αναφέρει δεν περιμένει έκτακτα.
Σημειώνει πως οι ανατιμήσεις που έκανε η Τιτάν στο ξεκίνημα της χρονιάς αλλά και το θετικό momentum στην Ελλάδα που παρατηρήθηκε στο πρώτο τρίμηνο θα διατηρηθεί και στο δεύτερο. Περιμένει αύξηση πωλήσεων 9% και καθαρά κέρδη 17,9 εκατ. ευρώ ενισχυμένα κατά 82,9%.
Στις ΗΠΑ περιμένει ανθεκτικούς όγκους πωλήσεων και μετά και τις αυξήσεις και την υγιή ζήτηση οι πωλήσεις θα ενισχυθούν 9,8% και τα EBITDA θα ανέλθουν στα 67,2 εκατ. ευρώ.
Η Optima Bank περιμένει από τη διοίκηση στην τηλεδιάσκεψη που θα γίνει μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης της 27ης Ιουλίου να δώσει μία επικαιροποιημένη εκτίμηση για τη ζήτηση στις χώρες που δραστηριοποιείται.
Διατηρεί σύσταση αγοράς με τιμή στόχο τα 18,40 ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης