Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Σε νέα ιστορικά υψηλά η Mυτιληναίος με ώθηση και από Morgan Stanley

Σε νέα ιστορικά υψηλά η Mυτιληναίος με ώθηση και από Morgan Stanley
Το Initiation report δημοσιεύτηκε με τιμή στόχο τα 43 ευρώ και upside περίπου 30%
Σχετικά Άρθρα
Νέα ιστορικά υψηλά κατέγραψε σήμερα 18/7 η μετοχή της Μυτιληναίος, στα 34,54 ευρώ με υψηλό ημέρας τα 35 ευρώ (5,11%,) με όγκο 412 χιλ. τεμάχια ενώ η κεφαλαιοποίηση ανήλθε στα 4,94 δισ. ευρώ.
Τα θετικά νέα είναι καθημερινά για τη μετοχή καθώς μετά την πολύ καλή είδηση ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση ζητάει τη βοήθεια της εταιρείας για την παραγωγή γαλλίου, οι εκθέσεις των αναλυτών βάζουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη.
Χθες ήταν η Eurobank Equities η οποία αύξησε την τιμή στόχο στα 40,30 ευρώ από 30,50 ευρώ και σήμερα είναι η Morgan Stanley, η οποία ξεκίνησε την κάλυψη της μετοχής με σύσταση Overweight και Τιμή Στόχο €43 που είναι και η υψηλότερη έως σήμερα. Η MYTILINEOS γίνεται πλέον η 1η εταιρεία που επιλέγει να καλύψει η MS στην Ελλάδα εκτός τραπεζών.
Το Initiation report δημοσιεύτηκε με τιμή στόχο (TP) τα €43 και upside c.30%, και πλέον βρίσκεται στην κορυφή του consensus των αναλυτών που καλύπτουν τη MYTILINEOS, ενώ στο θετικό σενάριο ο αναλυτής της MS εκτιμά ότι η τιμή για τη μετοχή της MYTILINEOS θα μπορούσε να προσεγγίσει τα €60.
Για τη Morgan Stanley, η MYTILINEOS αποτελεί μία μοναδική επενδυτική επιλογή στον τομέα της, καθώς προσφέρει, στον επενδυτή, ένα συνδυασμό πλεονεκτημάτων που δύσκολα απαντάται είτε σε αμιγώς Ενεργειακές είτε σε αμιγώς Μεταλλευτικές εταιρείες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης