Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

ΧΑ: Δεν αποκλείεται συνέχιση της διορθωτικής κίνησης – Jumbo και Lamda στο επίκεντρο

ΧΑ: Δεν αποκλείεται συνέχιση της διορθωτικής κίνησης – Jumbo και Lamda στο επίκεντρο
Οι ανησυχίες για την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας ίσως φέρουν κάποιες ήπιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών
Σχετικά Άρθρα
Συσσώρευση με πιθανές και νέες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών περιμένουν για σήμερα οι αναλυτές.
Η επενδυτική ψυχολογία παραμένει θετική αλλά τα σημαντικά βραχυπρόθεσμα κέρδη σε συνδυασμό με τις κάποιες ανησυχίες των επενδυτών του εξωτερικού για τη νομισματική πολιτική και τις προοπτικές της παγκόσμιας ανάπτυξης ίσως φέρουν κάποιες νέες ρευστοποιήσεις.
Η μετοχή της Jumbo θα βρεθεί στο επίκεντρο, καθώς η διοίκηση κατά τη διάρκεια της χθεσινής γενικής συνέλευσης έδωσε ενημέρωση για την πορεία του εξαμήνου όπου η αύξηση τον Ιούνιο ανέρχεται στο 14% και άρα στο εξάμηνο είναι στο 20%. Επίσης επαναδιατύπωσε την πρόβλεψη για αύξηση πωλήσεων 15%, μείωση μικτού περιθωρίου κατά 2% και αύξηση καθαρών κερδών 10%.
Σήμερα η Lamda έχει προγραμματίσει την ημέρα επενδυτών.

Piraeus Securities
Περιμένουμε η αγορά να συνεχίσει να κινείται γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών σήμερα.

Eurobank Equities
Η αγορά φαίνεται να οδεύει προς ένα ήπια αρνητικό άνοιγμα σήμερα, καθώς οι επενδυτές συνεχίζουν να αξιολογούν τη νομισματική πολιτική, τα σενάρια αύξησης των επιτοκίων και τις επιπτώσεις τους στις γενικές μακροοικονομικές προοπτικές.

Optima Bank

Περιμένουμε το Χρηματιστήριο Αθηνών να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα σήμερα. Jumbo και Lamda Dev. θα είναι στο επίκεντρο.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει σήμερα με τις επιλεκτικές τοποθετήσεις σε μετοχές εκτός χρηματοοικονομικού κλάδου να συνεχίζονται

Beta
Αναμένεται συνεδρίαση σταθεροποίησης για σήμερα εν μέσω των ανακοινώσεων οικονομικών αποτελεσμάτων δευτέρου τριμήνου στις ΗΠΑ και την έναρξη της περιόδου υποβολής εκθέσεων δευτέρου τριμήνου στην Ελλάδα, αργότερα μέσα στο μήνα. Οι ανακοινώσεις της νέας κυβέρνησης στο Κοινοβούλιο και η ψήφος εμπιστοσύνης το Σάββατο θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Κύκλος
Τα απογοητευτικά μακροοικονομικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν σε Ευρώπη και Κίνα, έγιναν η αφορμή για διόρθωση στις περισσότερες αγορές του πλανήτη. Ο Γ.∆. αφού πρώτα πραγματοποίησε μια αναγνωριστική πτήση πάνω από τις 1.300 μονάδων στην συνέχεια κινήθηκε πτωτικά. Πλησιέστερη στήριξη η τοπική κορυφή των 1.277-1.280 μονάδων. Ακολουθεί η ισχυρότερη και κρισιμότερη των 1.268 μονάδων.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης