Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Συνεχίζεται το «σφυροκόπημα» στα μικρά χαρτιά – Ποιες υποχωρούν λόγω αποτελεσμάτων

Συνεχίζεται το «σφυροκόπημα» στα μικρά χαρτιά – Ποιες υποχωρούν λόγω αποτελεσμάτων
Ξεχωρίζει σήμερα η πίεση στην Κυριακούλης με τη μετοχή να χάνει 13%
Σχετικά Άρθρα
Συνεχίζονται και σήμερα οι επιλεκτικές πιέσεις σε μετοχές της μικρής κεφαλαιοποίησης, με τις περισσότερες περιπτώσεις να έχουν να κάνουν με τα αρνητικά αποτελέσματα που δημοσίευσαν.
Άλλες πάλι συνεχίζουν τη γνωστή τακτική, να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία και να τις πιέζουν αφού δεν θέλουν κάποιοι να τις δουν να ανεβαίνουν.
Σημειώνεται πως η συνεδρίαση είναι ανοδική για το γενικό δείκτη με τις τράπεζες και την Coca Cola (λόγω τριμήνου) να κερδίζουν τις εντυπώσεις.
Ξεχωρίζει σήμερα η πίεση στην Κυριακούλης με τη μετοχή να χάνει 13% και να βρίσκεται στα 1,0250 ευρώ με υψηλό όγκο 55 χιλ. τεμαχίων.
Για μία ακόμη φορά τα αποτελέσματα απογοήτευσαν.
Παρά την ενίσχυση του τζίρου κατά 40% περίπου, έκτακτες απομειώσεις (άλλη μία φορά) επιβάρυναν την τελική γραμμή με ζημιές σχεδόν 3 εκατ. ευρώ από ζημίες 2,1 εκατ. ευρώ.
Τα ίδια κεφάλαια έχουν υποχωρήσει στα 9,9 εκατ. ευρώ.
Η Mermeren δημοσίευσε αποτελέσματα πρώτου τριμήνου τα οποία δεν ενθουσίασαν και η μετοχή λόγω και της δημόσιας πρότασης στο χρηματιστήριο της Βόρειας Μακεδονίας υποχωρεί 9,27%.
Η Μουζάκης επίσης είχε σημαντικές προβλέψεις με αποτέλεσμα να εμφανίσει μεγάλες ζημιές.
Η μετοχή υποχωρεί 6,16% και είναι στα 0,6850 ευρώ.
Η Τεχνική Ολυμπιακή αν και έχει μεγάλη ρευστότητα και μεγάλες υπεραξίες από τα πλοία φαίνεται ξεκάθαρα πως πιέζεται με… τρόπο από κάποιους που τη θέλουν χαμηλότερα.
Με λίγα ωστόσο κομμάτια.
Το Ιατρικό Αθηνών είχε και αυτό μειωμένα κέρδη και πιέζεται 3% με όγκο 21 χιλ. τεμάχια και με σημαντικούς πωλητές στα 1,42 ευρώ.
Απώλειες και για τη Lamda παρά το υψηλό EBITDA των Mall αφού η τελική γραμμή του ομίλου είχε ζημία.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης