Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Ασταμάτητες οι μετοχές ΜΕΖΖ – Νέα ιστορικά για Galaxy και Sunrise, υψηλό 9 μηνών για Cairo

Ασταμάτητες οι μετοχές ΜΕΖΖ – Νέα ιστορικά για Galaxy και Sunrise, υψηλό 9 μηνών για Cairo
Η αγορά περιμένει τις ανακοινώσεις αποτελεσμάτων των εταιρειών προκειμένου να δει τη ρευστότητα
Σχετικά Άρθρα
Συνεχίζεται η κούρσα ανόδου για τις μετοχές της κατηγορίας MEZZ, των εταιρειών δηλαδή που έχουν στην κατοχή τους ομολογίες ενδιάμεσης και μέσης εξασφάλισης.
Μετά και τα αποτελέσματα που δημοσίευσε η Intrum και έδειξαν ότι έχουν μεγάλα κέρδη από τη διαχείριση των κόκκινων δανείων και ήδη βγήκαν τα κεφάλαια της εξαγοράς τους, το ενδιαφέρον για τα ΜΕΖΖ επανήλθε, αν και για κάποια μάλλον δε σταμάτησε ποτέ.
Sunrise και Galaxy είναι σε νέα ιστορικά υψηλά και με βάση το χθεσινό κλείσιμο η άνοδος από την αρχή του έτους ξεπερνάει το 100%.
Σήμερα η Sunrise έκλεισε στο +9,87% και είναι η έκτη συνεχόμενη ανοδική, ενώ η Galaxy ενισχύθηκε +7,75%.
Τα 0,05 ευρώ ξεπέρασε και η Phoenix (+2,82%), ενώ σε υψηλά 9 μηνών βρέθηκε η Cairo (+8,33%) που για κάποιους έχει μείνει αρκετά πίσω, αλλά δεν έχει και την ίδια ποιότητα χαρτοφυλακίου.
Υπενθυμίζεται πως η Phoenix είχε δώσει υψηλή επιστροφή κεφαλαίου και στα μέσα Φεβρουαρίου είχε ανακοινώσει πως είχε πάλι ταμειακά διαθέσιμα 18,3 εκατ. ευρώ από τοκομερίδια που εισέπραξε.
Η αγορά περιμένει τις ανακοινώσεις αποτελεσμάτων των εταιρειών προκειμένου να δει τη ρευστότητα που έχουν και τις διανομές που θα κάνουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης