Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

XA: Συνέχιση της ανοδικής αντίδρασης περιμένουν οι αναλυτές – Από το εξωτερικό η τάση

XA: Συνέχιση της ανοδικής αντίδρασης περιμένουν οι αναλυτές – Από το εξωτερικό η τάση
Μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης τα αποτελέσματα χρήσης 2022 της Σαράντης
Σχετικά Άρθρα

Οι εξελίξεις στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα θα συνεχίσουν να επηρεάζουν τις αγορές, με τους αναλυτές να περιμένουν ανοδικό άνοιγμα καθώς φαίνεται πως έχουν υποχωρήσει οι ανησυχίες των επενδυτών.
Τα ευρωπαϊκά παράγωγα δείχνουν ανοδικό άνοιγμα καθώς τόσο του DAX όσο και του CAC 40 αλλά και του FTSE 100 ενισχύονται έως 0,5%.
Η ΕΧΑΕ δημοσίευσε χθες αποτελέσματα τα οποία ήταν αδύναμα ενώ θα δώσει μέρισμα 0,15 ευρώ.
Μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης θα δημοσιεύσει αποτελέσματα η Σαράντης.
Σε λίγο θα ξεκινήσει η γενική συνέλευση της Frigoglass για τη μεταφορά του 85% των περιουσιακών στοιχείων στους ομολογιούχους.

Eurobank Equities
Τα ευρωπαϊκά παράγωγα δείχνουν ανοδικό άνοιγμα για τις αγορές λόγω της σταθεροποίησης της επενδυτικής ψυχολογίας μετά τη μείωση των ανησυχιών για τον παγκόσμιο τραπεζικό κλάδο.

Optima Bank
Περιμένουμε από το ΧΑ να κινηθεί ανάλογα με τις ευρωπαϊκές αγορές μετοχών σήμερα.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με χαμηλούς όγκους συναλλαγών καθώς οι επενδυτές τηρούν στάση αναμονής.

Beta
Οι χαμηλοί όγκοι υποδηλώνουν πτώση της δυναμικής παραπέμποντας σε συνεδρίαση συσσώρευσης

Κύκλος 
Ο Σαράντης ανακοινώνει σήµερα τα µεγέθη του για το 2022. Συγκρατηµένα αισιόδοξη εµφανίζεται η Goldman Sachs για τις προοπτικές του ελληνικού χρηµατιστηρίου καθώς δίνει τιµή-στόχο για τον Γενικό ∆είκτη στις
1.075 µονάδες εντός των επόµενων 12 µηνών. Με οδηγό τις τράπεζες οι δείκτες στη Wall Street κατέγραψαν ισχυρά κέρδη επιτρέποντας την εκτροφή προσδοκιών για συνέχιση της ανοδικής κίνησης του Γ.∆. και στο Χ.Α.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης