Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Η Τράπεζα Πειραιώς δίπλωσε σε λιγότερο από 5 μήνες και τώρα περιμένει τον MSCI

Η Τράπεζα Πειραιώς δίπλωσε σε λιγότερο από 5 μήνες και τώρα περιμένει τον MSCI
Ο οίκος μας έχει «φερθεί» καλά το προηγούμενο διάστημα και έχει αυξήσει τις ελληνικές μετοχές σε 9 επομένως ίσως συνεχίσει αυτήν την καλή συμπεριφορά και τις αυξήσει περαιτέρω, ήτοι σε 11.
Σχετικά Άρθρα
Με μία απίστευτη κίνηση από τις αρχές Οκτωβρίου 2022 που δεν έχει σταματήσει έως σήμερα η τιμή της Τράπεζας Πειραιώς διπλασιάστηκε και από τα 1,03 ευρώ έχει πάει στα 2,0830 ευρώ.
Για την ακρίβεια η άνοδος από 30 Σεπτεμβρίου ανέρχεται στο 102%.
Μόνο μέσα στο 2023 έχει άνοδο 44,85%.
Μία κίνηση που θα τη ζήλευαν ακόμα και μετοχές της μικρής κεφαλαιοποίησης η μετοχή της Πειραιώς άφησε για τα καλά πίσω της της άσχημες μέρες της ανακεφαλαιοποίησης και πλέον έχει γίνει η αγαπημένη των αναλυτών.
Με την αποτίμηση πλέον στα 2,6 δισ. ευρώ είναι η δέκατη σε κεφαλαιοποίηση εταιρεία του Ελληνικού Χρηματιστηρίου, μαζί με τη Motor Oil που είναι στην ίδια αποτίμηση.
Οι δύο τελευταίες έχουν βάλει υποψηφιότητα για είσοδο στην MSCI, μία ανακοίνωση που αναμένεται αύριο το βράδυ και πρέπει να σημειωθεί πως η αποτίμηση της Motor Oil είχε ξεπεράσει νωρίτερα από την Πειραιώς τα 2 δισ. ευρώ και θεωρείται από αναλυτές πιο σίγουρη η δική της ένταξη.
Από την άλλη υποστηρίζουν πως ο οίκος μας έχει «φερθεί» καλά το προηγούμενο διάστημα και έχει αυξήσει τις ελληνικές μετοχές σε 9 επομένως ίσως συνεχίσει αυτήν την καλή συμπεριφορά και τις αυξήσει περαιτέρω, ήτοι σε 11.
ΠΕΙΡ.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης