Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Θεαματική κίνηση από Ελλάκτωρ – Φλερτάρει με νέα υψηλά 8 ετών

Θεαματική κίνηση από Ελλάκτωρ – Φλερτάρει με νέα υψηλά 8 ετών
Η αποτίμηση ανήλθε στα 800 εκατ. ευρώ και η μετοχή είναι στα 2,30 ευρώ με όγκο 439 χιλ. τεμάχια.
Σχετικά Άρθρα
Στο επίκεντρο έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα ο κατασκευαστικός κλάδος λόγω των μεγάλων έργων που αναμένονται και που εκτιμάται ότι έχουν υψηλότερα περιθώρια.
Η Ελλάκτωρ επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον αυτό με μία θεαματική κίνηση σήμερα και άνοδο 12,47%, στο υψηλό της ημέρας στις δημοπρασίες,  που πλέον φλερτάρει με την καταγραφή νέων υψηλών 8 ετών.
Αναλυτικά, η μετοχή έκλεισε στα 2,3 ευρώ με όγκο 439 χιλ. τεμάχια ενώ η κεφαλαιοποίηση ανήλθε στα 80 εκατ. ευρώ. 

Μετά το μεγάλο deal των Ολλανδών με τη Motor Oil που είχε αποτέλεσμα να αγοραστεί πίσω όλο το ακριβό ομόλογο, εκτιμάται τώρα ότι μπορεί ο όμιλος να δει ικανοποιητικά αποτελέσματα ακόμα και από το τέταρτο τρίμηνο του 2022.
Η εμπορευσιμότητα βέβαια πλέον είναι εξαιρετικά περιορισμένη και βάση των γνωστοποιήσεων των βασικών μετόχων είναι λίγο μικρότερη από 15% που σημαίνει πως ανοδικές κινήσεις όπως τη σημερινή γίνονται με περισσότερη ευκολία.
Σημειώνεται επίσης πως το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πληροφορίες για πώληση της κατασκευαστικής δραστηριότητα που όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ενώ υπάρχει και η πληροφορία πως η Motor Oil θα ήθελε να αγοράσει την Ηλέκτωρ και κάποια στιγμή να πουλήσει τη συμμετοχή στην Ελλάκτωρ. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης