Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Η Jumbo στο +7% με υψηλό όγκο – Βλέπουν ανώτερα των εκτιμήσεων κέρδη οι επενδυτές

tags :
Η Jumbo στο +7% με υψηλό όγκο – Βλέπουν ανώτερα των εκτιμήσεων κέρδη οι επενδυτές
Με αφορμή τις ανακοινώσεις της εταιρείας για τις πωλήσεις του ομίλου στους 10 μήνες της χρήσης, οι αναλυτές επανέλαβαν πως διατηρούν τη μετοχή στις κορυφαίες τους επιλογές
Σχετικά Άρθρα

Με την εισηγμένη να ανακοινώνει χθες αύξηση των πωλήσεων του ομίλου 11% στο δεκάμηνο οι επενδυτές δεν έδειξαν να ενθουσιάζονται, αλλά σήμερα η μετοχή της Jumbo κινήθηκε εντυπωσιακά κλείνοντας στο υψηλό της ημέρας, με κέρδη +6,61%.
Μάλιστα για πρώτη φορά τους το τελευταίο δίμηνο βρέθηκε στα 15 ευρώ όπυ ήταν και η τιμή κελισίματος.. 
Ο τίτλος σήμερα ενισχύθήκε κατά 6,61% με αυξημένο όγκο στα 453 χιλ. τεμάχια και την αποτίμηση να περνάει και πάλι πάνω από τα 2 δισ. ευρώ.
Με αφορμή τις ανακοινώσεις της εταιρείας για τις πωλήσεις του ομίλου στους 10 μήνες της χρήσης, οι αναλυτές επανέλαβαν πως διατηρούν τη μετοχή στις κορυφαίες τους επιλογές.
Πιο συγκεκριμένα σήμερα Eurobank Equities και Piraeus Securities υπενθύμισαν πως την έχουν στα top picks.
Η εκτίμηση που έχει δώσει η διοίκηση θα πέσει έξω σύμφωνα με τους αναλυτές, κάτι που μάλλον ήταν αναμενόμενο εξ αρχής αφού το 2-5% που είχε πει ο κ.Βακάκης φαινόταν μικρό.
Η μετοχή από τη μία πάει καλύτερα από την αγορά από την αρχή του έτους, αλλά η αποτίμηση μάλλον χαμηλή και δεν δικαιολογείται από τα νούμερα που θα φέρει φέτος.
Η διοίκηση είχε κάνει πρόβλεψη για αύξηση πωλήσεων 2-5%, κέρδη προ φόρων 210-240 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη 174-195 εκατ. ευρώ.
Υπενθυμίζεται επίσης πως στις 9 Δεκεμβρίου θα γίνει και η αποκοπή της έκτακτης χρηματικής διανομής ύψους 0,36575 ευρώ ανά μετοχή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης