Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Αυτή είναι η αιτία της πρόσφατης ανόδου της μετοχής της Intracom

tags :
Αυτή είναι η αιτία της πρόσφατης ανόδου της μετοχής της Intracom
Σημαντικές αγορές μετοχών έγιναν στις προηγούμενες συνεδριάσεις από εταιρεία που συνδέεται με insider της εισηγμένης
Σχετικά Άρθρα

Αίσθηση είχε προκαλέσει η άνοδος της μετοχής της Intracom στις 6 και 7 Οκτωβρίου, όταν με υψηλούς όγκους συναλλαγών ενισχύθηκε 4,98% και 3% αντίστοιχα.
Η πρώτη εξήγηση που δόθηκε ήταν η προσέγγιση των 1,5 ευρώ, σημείο που αποτελεί καλή στήριξη για τη μετοχή.
Επιπλέον και οι απώλειες του προηγούμενου διαστήματος, έδωσαν αφορμές για τεχνική αντίδραση, ενώ και τα αποτελέσματα παρά τις ζημιές αναμένεται να δείξουν βελτίωση στο δεύτερο εξάμηνο λόγω της πώλησης της Intrakat, η οποία θα βελτιώσει συνολικά τον ισολογισμό.
Ωστόσο, βασική αιτία της ανόδου, όπως τελικά αποδεικνύεται ήταν οι σημαντικές αγορές μετοχών που έγιναν από insider στη μετοχή.
Όπως ανακοινώθηκε χθες, η εταιρεία Stongview που συνδέεται με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. στις 5 Οκτωβρίου αγόρασε 23.100 μετοχές της εταιρείας, στις 6 Οκτωβρίου 63.821 μετοχές και στις 7 Οκτωβρίου 97.279 μετοχές.
Σημειώνεται πως στις 7 Οκτωβρίου ο συνολικός όγκος ήταν στις 200 χιλ. τεμάχια και στις 6 Οκτωβρίου 162 χιλ. τεμάχια, άρα οι αγορές αντιστοιχούσαν σε ένα υψηλό ποσοστό του συνολικού όγκου.
Σήμερα, η μετοχή ενισχύεται επίσης κατά 1,10% και βρίσκεται στα 1,6480 ευρώ με όγκο 20 χιλ. τεμάχια, ήτοι σημαντικά μικρότερο και μένει να φανεί, τις επόμενες μέρες από τις ανακοινώσεις αν συνεχίζονται οι αγορές ή όχι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης