Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Σε χαμηλά 30 μηνών ο ΟΛΠ – Μονοψήφιο το p/e με βάση τα κέρδη του 2021

tags :
Σε χαμηλά 30 μηνών ο ΟΛΠ – Μονοψήφιο το p/e με βάση τα κέρδη του 2021
Η αγορά περιμένει τα μεγέθη εξαμήνου, ενώ σύμφωνα με τα ετήσια του 2021 το p/e της μετοχής είναι πλέον οριακά κάτω από 10 φορές καθώς τα κέρδη είχαν ανέλθει στα 36,7 εκατ. ευρώ

Τα χαμηλά του Μαρτίου του 2020 προσεγγίζει η μετοχή του ΟΛΠ, η οποία καταγράφει μία ακόμη πτωτική συνεδρίαση στον απόηχο των γενικευμένων πιέσεων που καταγράφονται σήμερα στις αγορές παγκοσμίως.
Η μετοχή είναι στα 14,42 ευρώ και είχε να δει αυτήν την τιμή από την περίοδο της μεγάλης πτώσης των αγορών λόγω της εξάπλωσης του Covid-19.
Από την αρχή του έτους οι απώλειες ξεπερνούν το 15% με την αποτίμηση να έχει διολισθήσει στα 360 εκατ. ευρώ η οποία θεωρείται εξαιρετικά χαμηλή.
Η αγορά περιμένει τα μεγέθη εξαμήνου, ενώ σύμφωνα με τα ετήσια του 2021 το p/e της μετοχής είναι πλέον οριακά κάτω από 10 φορές καθώς τα κέρδη είχαν ανέλθει στα 36,7 εκατ. ευρώ. Το λιμάνι διέθετε ταμειακά διαθέσιμα 135 εκατ. ευρώ και στην αγορά έχουν κυκλοφορήσει πληροφορίες για έκτακτη διανομή στους μετόχους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης


Parse error: syntax error, unexpected end of file in /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/views/ad_prestitial78.php on line 85