Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Μετά το άνοιγμα του ΧΑ – Συσσώρευση μετά από πέντε συνεχόμενες ανοδικές

Μετά το άνοιγμα του ΧΑ – Συσσώρευση μετά από πέντε συνεχόμενες ανοδικές
Σχετικά Άρθρα

ΑΓΟΡΑ: Ήπια πτωτικά ξεκίνησε ο γενικός δείκτης με τις συναλλαγές να είναι εξαιρετικά χαμηλές, αποτυπώνοντας το περιορισμένο επενδυτικό ενδιαφέρον. Μετά από 5 συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις, δικαιολογούνται και κάποιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών, σημείωναν οι αναλυτές στα πρωινά τους σχόλια, ενώ οι δημοσιεύσεις εταιρικών αποτελεσμάτων θα μπορούσαν να περιορίσουν την προσφορά. Φαίνεται πως την πρώτη ώρα ισορροπεί πέριξ του χθεσινού κλεισίματος.

Ο ΟΛΠ διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα, ενώ μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης θα δημοσιεύσει αποτελέσματα η ΕΧΑΕ. Ο ΟΤΕ και ο ΟΠΑΠ ξεχωρίζουν στο άνοιγμα με τον δεύτερο τίτλο να έχει καλύτερες συναλλαγές και φυσικά να κινείται προς νέα πολυετή υψηλά αν μετρήσουμε και το μέρισμα.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Η Alpha Bank δοκιμάζει να παραμείνει σε θετικό έδαφος, ενώ έχει και καλό όγκο. Με 2,2 εκατ. ευρώ στα πρώτα 40 λεπτά συνεδρίασης στην ΑΛΦΑ έχουν γίνει 822 χιλ. ευρώ. Οι τρεις άλλες συστημικές κινούνται ήπια πτωτικά.

ΟΛΠ: Χωρίς το μέρισμα ύψους 0,5966 ευρώ ανά μετοχή καθαρό μετά το φόρο. Υποχωρεί 3,15% χάνοντας μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο μέρος του.

ΟΤΕ: Με την καλύτερη άνοδο στην υψηλή κεφαλαιοποίηση 1,46% και την αποτίμηση στα 7,3 δισ. ευρώ, αλλά πλέον είναι δεύτερος και με καλή διαφορά από την πρώτη Coca Cola, η πρόσφατη άνοδος της οποίας την έχει πάει στα 8,4 δισ. ευρώ.

ΟΠΑΠ: Έχει γράψει τον Απρίλιο υψηλό στα 14,69 ευρώ, και βρίσκεται στα 14,38 ευρώ, ενώ πρόσφατα έκοψε 0,50 ευρώ μέρισμα ενώ έχει τώρα και την επιστροφή κεφαλαίου. Η αποτίμηση στα 5,07 δισ. ευρώ.

FLEXOPACK: Στην πρώτη θέση των ανοδικών με άνοδο 9,68% αλλά και με όγκο μόλις 180 τεμάχια. Ο πρώτος αγοραστής στα 5,85 ευρώ και ο πρώτος πωλητής στα 6,70 ευρώ. Αποτίμηση 80 εκατ. ευρώ.

CPI: Με όγκο 20 χιλ. τεμάχια υποχωρεί 4,62%.

ΕΚΤΕΡ: Προσπαθεί να μείνει πάνω από τα 1,15 ευρώ. Έχει γράψει τιμή στο -3% και στα 1,1250 ευρώ, αλλά ο αγοραστής βγαίνει πάνω από τα 1,15 ευρώ.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ: Ξεπέρασαν το 1% του συνόλου των μετοχών οι ίδιες μετοχές της εταιρείας. Όπως ανακοίνωσε κατέχει σχεδόν 420 χιλ. τεμάχια. Στα 1,7850 ευρώ η μετοχή προσπαθεί και αυτή να ξεπεράσει τα 1,80 ευρώ.

ENTERSOFT: Και τα δικά της αποτελέσματα περιμένουμε σήμερα.

INTRALOT: Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει καλυφθεί η αύξηση κεφαλαίου.

ΚΡΕΚΑ: Η μετοχή που έκλεψε τις εντυπώσεις την εβδομάδα που πέρασε με άνοδο 123% και βελτιωμένες συναλλαγές

Γιώργος Κατικάς
george.katikas@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης