Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Ικανοποιημένοι οι αναλυτές από τις πωλήσεις της Jumbο στο πρώτο εξάμηνο

tags :
Ικανοποιημένοι οι αναλυτές από τις πωλήσεις της Jumbο στο πρώτο εξάμηνο
Η Πειραιώς Χρηματιστηριακή επαναλαμβάνει τη σύσταση για αποδόσεις ανώτερες από αυτές της αγοράς με τιμή στόχο τα 17,50 ευρώ τονίζοντας πως διατηρεί τη μετοχή στις κορυφαίες της επιλογές
Σχετικά Άρθρα

Θετικά σχολιάζουν οι αναλυτές τις χθεσινές ανακοινώσεις της Jumbo για την πορεία του Ιουνίου και του πρώτου εξαμήνου.
Η Jumbo ανακοίνωσε πως τον Ιούνιο οι πωλήσεις κινήθηκαν σταθεροποιητικά, με τους αναλυτές να σημειώνουν πως η σύγκριση είναι δύσκολη καθώς πέρυσι καταγράφθηκε μεγάλη αύξηση της κατανάλωσης αφού υπήρχε πριν lockdown.
Επομένως αξιολογούν πολύ θετικά την εξέλιξη ότι κατάφερε η Jumbo να έχει τις ίδιες πωλήσεις με πέρυσι.
Επίσης σημειώνουν πως στο εξάμηνο οι πωλήσεις είναι ενισχυμένες κατά 12,8% με την εκτίμηση της διοίκησης για το σύνολο της χρήσης να κάνει λόγο για άνοδο 2%-5%.
Μάλιστα τονίζουν και το γεγονός ότι η τουριστική κίνηση είναι αυξημένη και περιμένουν καλό τρίτο τρίμηνο στην Ελλάδα.
Η Πειραιώς Χρηματιστηριακή επαναλαμβάνει τη σύσταση για αποδόσεις ανώτερες από αυτές της αγοράς με τιμή στόχο τα 17,50 ευρώ τονίζοντας πως διατηρεί τη μετοχή στις κορυφαίες της επιλογές.
Σημειώνει και αυτή την εκτίμηση για πωλήσεις 2-5% από τη διοίκηση για το σύνολο της χρήσης, ενώ η δική της είναι για αύξηση 4,6%.
Τα καθαρά κέρδη για τη χρήση αναμένονται μεταξύ 174 και 195 εκατ. ευρώ.
Σημειώνεται πως χθες η μετοχή ενισχύθηκε κατά 5,48% και έκλεισε στα 14,05 ευρώ, ενώ η διοίκηση ενεργοποίησε το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών με ανώτατη τιμή τα 13,50 ευρώ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης