Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Δωρεάν μετοχές και προμέρισμα από τη Medicon – Απώλειες σχεδόν 40% από την αρχή του έτους

tags :
Δωρεάν μετοχές και προμέρισμα από τη Medicon – Απώλειες σχεδόν 40% από την αρχή του έτους
Η μετοχή έχει πιεστεί υπερβολικά το τελευταίο διάστημα με κάποιους επενδυτές να ανησυχούν για τη διατηρησιμότητα των κερδών
Σχετικά Άρθρα

Αναθεώρησε την ατζέντα για την επικείμενη γενική συνέλευση της 27ης Ιουνίου η Medicon και μέσα στα θέματα που προσέθεσε είναι η διανομή δωρεάν μετοχών και η διανομή προμερίσματος για τη χρήση 2022.
Η μετοχή έχει πιεστεί υπερβολικά το τελευταίο διάστημα με κάποιους επενδυτές να ανησυχούν για τη διατηρησιμότητα των κερδών, καθώς μέρος αυτών συνδέεται με τα διαγνωστικά τέστ για τον κορονοϊό.
Η μετοχή σήμερα βρίσκεται στα 3 ευρώ με απώλειες 2,28% και αποτίμηση 13,2 εκατ. ευρώ. Στις αρχές του έτους είχε γράψει υψηλό στα 5,40 ευρώ.
Στη χρήση 2021 είχε δημοσιεύσει καθαρά κέρδη 3,04 εκατ. ευρώ που δίνει εξαιρετικά χαμηλό p/e αλλά από την αρχή του έτους έχει απώλειες περίπου 40%.
Σημειώνεται πως στα θέματα της ημερήσιας διάταξης υπάρχει και η τροποποίηση του καταστατικού το οποίο θα επιτρέπει πλέον στην εταιρεία να αναπτύξει και να λειτουργεί ιδιωτικό πολυιατρείο. Επίσης να δύναται να διαθέτει και να λειτουργεί Διαγνωστικά Εργαστήρια Απεικονίσεων, Διαγνωστικά Εργαστήρια Πυρηνικής Ιατρικής και Εργαστήρια Γενετικών – Διαγνωστικών αναλύσεων.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης