Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

ΑS Company: Υποτιμημένη η μετοχή – Αυξήσεις έως και 40% στα προϊόντα από την αρχή του έτους

tags :
ΑS Company: Υποτιμημένη η μετοχή – Αυξήσεις έως και 40% στα προϊόντα από την αρχή του έτους
Ο βασικός μέτοχος μακροπρόθεσμα θα ήθελε να μειώσει το ποσοστό του αλλά φυσικά όχι σε αυτές τις τιμές, όπως είπε και χαρακτήρισε την μετοχή υποτιμημένη
Σχετικά Άρθρα

Να είναι η μετοχή ομόλογο με αξιολόγηση 3Α επιθυμεί η διοίκηση της AS Company, όπως ανέφεραν στη γενική συνέλευση ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ευστράτιος Ανδρεάδης και ο μη εκτελεστικός αντιπρόεδρος Απόστολος Πεταλάς.
Γι’ αυτό και για τα επόμενα 5 χρόνια θα δίνει μέρισμα που θα αντιστοιχείς ε απόδοση 5%/ Αν είναι 2 ευρώ η τιμή θα δώσει 0,1 ευρώ αν είναι 3 ευρώ 0,15 ευρώ κ.ο.κ.
Ο βασικός μέτοχος μακροπρόθεσμα θα ήθελε να μειώσει το ποσοστό του αλλά φυσικά όχι σε αυτές τις τιμές, όπως είπε και χαρακτήρισε την μετοχή υποτιμημένη.
Η AS Company έχει συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τις πολυεθνικές γιατί γνωρίζουν καλύτερα την αγορά και είναι περισσότερο προσαρμοσμένοι στην ελληνική αγορά.
Αισθάνεται επίσης ασφάλεια καθώς αύξησε τα εμπορεύματά της και ένα μεγάλο ποσοστό των πωλήσεων της εισηγμένης είναι αποκλειστικά από παιχνίδια που τα σχεδιάζουμε αυτή, ενώ έχει θέσει στόχο μέχρι το 2030 το ποσοστό των πωλήσεων των δικών της παιχνιδιών στον συνολικό τζίρο να πάει στο 70%.
Η εταιρεία έχει κάνει πολλές αλλαγές προς την digital εποχή που θα την βοηθήσει πολύ.
Στο εξωτερικό αντιμετωπίζεται πολύ θετικά από τους προμηθευτές μας και λαμβάνει εμπόρευμα και χωρίς εγγυήσεις, χωρίς να ισχύει το ίδιο και με ανταγωνιστές της.
Εστιάζει σε επιτραπέζια ενηλίκων καθώς θέλει να «απλώσει» τα προϊόντα της σε άλλους χώρους αφού βλέπει ότι οι γεννήσεις μειώνονται.
Λόγω του πληθωρισμού έχει προχωρήσει σε αυξήσεις στα προϊόντα της από 7% έως και 40% μέσα στο έτος.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης