Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Πιέζεται η Ελλάκτωρ μετά και τις εικόνες ντροπής στην Αττική Οδό

Πιέζεται η Ελλάκτωρ μετά και τις εικόνες ντροπής στην Αττική Οδό
Στο ξεκίνημα της συνεδρίασης βρέθηκε να υποχωρεί έως και 3,32%
Σχετικά Άρθρα

Απώλειες από το ξεκίνημα της συνεδρίασης καταγράφει η μετοχή της Ελλάκτωρ, έχοντας γράψει χαμηλό στα 1,2540 ευρώ και υψηλό στα 1,2770 ευρώ.
Οι εικόνες ντροπής με τους χιλιάδες εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό, επηρεάζουν όπως φαίνεται την πορεία της μετοχής, με τον τίτλο να υποχωρεί 1,77% και να βρίσκεται στα 1,2740 ευρώ με αποτίμηση 443 εκατ. ευρώ.
Στο ξεκίνημα της συνεδρίασης βρέθηκε να υποχωρεί έως και 3,32%.
Όπως αναφέρει και δημοσίευμα του ΒΝ οι οδηγοί για να μπουν στην Αττική Οδό, που -μέχρι πρότινος- θεωρείτο «πεντάστερος δρόμος» καταβάλλουν 2,80 ευρώ.
Παρ’ όλα αυτά η εταιρεία κάθε άλλο παρά προετοιμασμένη ήταν για τις σφοδρές χιονοπτώσεις, για τις οποίες είχαν εγκαίρως προειδοποιήσει οι μετεωρολόγοι.
Αποτέλεσμα; 1.200 οχήματα παραμένουν έως σήμερα το πρωί εγκλωβισμένα από το μεσημέρι της Δευτέρας (24/1/2022), ενώ όπως ενημέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, έχουν απεγκλωβιστεί 1.800 οχήματα.
Την ίδια στιγμή, όμως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άφησε ανοιχτό το παράθυρο για επιβολή κυρώσεων στην Αττική Οδό, υπογραμμίζοντας –σε δηλώσεις του στον Σκάι ότι «θα αποδοθούν ευθύνες και κυρώσεις, όταν έρθει η ώρα», ενώ στον Alpha τόνισε «δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η ταλαιπωρία που έζησαν σε έναν κλειστό αυτοκινητόδρομο στην Αθήνα εν έτει 2022, οι συμπολίτες μας, που είναι εκεί ώρες, να μείνει έτσι και να μη δοθούν πάρα πολύ καθαρές εξηγήσεις σε όλα τα επίπεδα, από όλους, για το τι έφταιξε και τι έγινε».
Εξάλλου υπενθυμίζεται ότι υπάρχει και εισαγγελική παρέμβαση για το θέμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης