Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Απώλειες άνω του 4% για Jumbo λόγω και της αποκοπής του μερίσματος

tags :
Απώλειες άνω του 4% για Jumbo λόγω και της αποκοπής του μερίσματος
Η εισηγμένη αναμένεται να ανοίξει φέτος νέα καταστήματα στις χώρες που δραστηριοποιείται, ενώ η διοίκηση προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις ελλείψεις προϊόντων από την Κίνα
Σχετικά Άρθρα

Απώλειες άνω του 4% καταγράφει η μετοχή της Jumbo, λόγω του γενικότερου κλίματος πιέσεων που ασκούνται και σήμερα στο Ελληνικό Χρηματιστήριο, αλλά και λόγω της αποκοπής του έκτακτου μερίσματος ύψους 0,3850 ευρώ ανά μετοχή.
Οι μετοχές της εταιρείας διαπραγματεύονται χωρίς το σχετικό δικαίωμα που αντιστοιχεί σε απόδοση περίπου 2,6% και διαπραγματεύεται στα 13,81 ευρώ με απώλειες 4,36% με τον όγκο των συναλλαγών να ξεπερνάει τις 115 χιλ. τεμάχια.
Λόγω της αποκοπής η μετοχή καταγράφει τις μεγαλύτερες απώλειες στην υψηλή κεφαλαιοποίηση. 
Η αποτίμηση ανέρχεται στα 1,87 δισ. ευρώ.
Η εισηγμένη αναμένεται να ανοίξει φέτος νέα καταστήματα στις χώρες που δραστηριοποιείται, ενώ η διοίκηση προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις ελλείψεις προϊόντων από την Κίνα, λόγω υψηλού μεταφορικού κόστους από άλλες αγορές, αλλά όπως αναφέρθηκε πρόσφατα σίγουρα θα υπάρξουν ελλείψεις φέτος.
Η μείωση των αποθεμάτων αναμένεται να δείξει υψηλότερα ταμειακά διαθέσιμα για τη χρήση 2021, αλλά ο τζίρος και τα κέρδη του 2022 δεν αποκλείεται να επηρεαστούν από τις ελλείψεις σε προϊόντα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης