Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Η αντίδραση της Τιτάν με 6 συνεχόμενες ανοδικές και τα επόμενα κρίσιμα σημεία

tags :
Η αντίδραση της Τιτάν με 6 συνεχόμενες ανοδικές και τα επόμενα κρίσιμα σημεία
Aναλυτές και επενδυτές εκφράζουν ανησυχίες από το υψηλό ενεργειακό κόστος και τις τιμές των ρύπων, επηρεάζοντας την πορεία της μετοχής
Σχετικά Άρθρα

Με έξι συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις έχει καταφέρει να ξεφύγει η μετοχή της Τιτάν από τα όρια των 13 ευρώ και να ξεπεράσει τα 14 ευρώ.
Οι ανησυχίες από το κόστος ενέργειας συνεχίζουν να επηρεάζουν την επενδυτική ψυχολογία, αλλά η μετοχή κινείται τους τελευταίους μήνες μέσα σε ένα πλαγιοκαθοδικό κανάλι με αποτέλεσμα πριν από 6 συνεδριάσεις να έχει πιάσει το κάτω μέρος και χθες μετά την αντίδραση να έχει ακουμπήσει το πάνω μέρος.
Στα τέλη του 2021 η μετοχή έφτασε σε χαμηλά 13 μηνών.
Τα τρέχοντα επίπεδα των 14,24 ευρώ αποτελούν την κοντινή αντίσταση και θα χρειαστεί διατήρηση του αγοραστικού ενδιαφέροντος για να κάνει την ανοδική διαφυγή.
Η μετοχή συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών που δεν έχουν καταφέρει να βρεθούν σε προ πανδημίας επίπεδα, παρά την αισιοδοξία που έχει εκφράσει η διοίκηση στις τελευταίες τηλεδιασκέψεις αναφορικά με τις μακροπρόθεσμες προοπτικές του ομίλου.
Μεγάλα έργα αναμένονται σε ΗΠΑ και Ελλάδα και ο όμιλος αναμένεται να ενισχύσει τις πωλήσεις του.
Ωστόσο, αναλυτές και επενδυτές εκφράζουν ανησυχίες από το υψηλό ενεργειακό κόστος και τις τιμές των ρύπων, επηρεάζοντας την πορεία της μετοχής.
Υπενθυμίζεται πως η μετοχή έκλεισε χθες (10/1) στα 14,24 ευρώ με άνοδο 1,14% και όγκο 36 χιλ. τεμάχια.
Η αποτίμηση ανέρχεται στα 1,1 δισ. ευρώ.
ΤΙΤΑΝ_1.jpg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης