Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Ανοδικά η Μοτοδυναμική με μεγάλο όγκο και μια ματιά στα θεμελιώδη

Ανοδικά η Μοτοδυναμική με μεγάλο όγκο και μια ματιά στα θεμελιώδη
Η εισηγμένη για το εννεάμηνο και λόγω της καλής πορείας του τουρισμού δημοσίευσε πολύ καλά αποτελέσματα
Σχετικά Άρθρα

Υψηλό όγκο συναλλαγών, άνω των 480 χιλ. τεμαχίων, καταγράφεται σήμερα επί της μετοχής της Μοτοδυναμικής, με τη μετοχή να ξεχωρίζει και λόγω της ανοδικής κίνησης.
Συνολικά ο όγκος αντιστοιχεί στο 1,6% του συνόλου των μετοχών και ο τίτλος ενισχύεται 4% με την τιμή να είναι στα 1,7950 ευρώ.
Χαμηλό έγραψε στα 1,7150 ευρώ, σημείο όπου υπήρχε μεγάλη εντολή αγοράς και αρκετά κομμάτια άλλαξαν χέρια εκεί, και στη συνέχεια λίγο υψηλότερα.
Υψηλό έχει γράψει στα 1,8250 ευρώ.
Η εισηγμένη για το εννεάμηνο και λόγω της καλής πορείας του τουρισμού δημοσίευσε πολύ καλά αποτελέσματα με τη μετοχή να ξεπερνάει τα 2 ευρώ, αλλά στη συνέχεια λόγω της υποχώρησης του επενδυτικού ενδιαφέροντος στο ΧΑ, και της εμφάνισης της Omicron, η μετοχή υποχώρησε.
Ο τζίρος στο εννεάμηνο ενισχύθηκε κατά 24,5% και ανήλθε στα 74,3 εκατ. ευρώ και τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν στα 6,08 εκατ. ευρώ από ζημία 1,16 εκατ. ευρώ.
Στο τρίτο τρίμηνο η Sixt, η οποία δραστηριοποιείται στην ενοικίαση αυτοκινήτων είχε τζίρο 13,9 εκατ. ευρώ, ενώ ο όμιλος είχε κέρδη προ φόρων 7,2 εκατ. ευρώ.
Η αποτίμηση ανέρχεται στα 52,3 εκατ. ευρώ και με βάση τις εκτιμήσεις για την πορεία του τουρισμού το 2022 τα κέρδη στη νέα χρήση θα μπορούσαν να ενισχυθούν περαιτέρω και να δώσουν χαμηλό p/e.
Ήδη πάντως φαίνεται πως η τρέχουσα χρονιά θα δώσει καλό p/e στη μετοχή.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης