Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Εκδικάζεται το ποινικό σκέλος της υπόθεσης του Γιώργου Λιάγκα με χρηματιστή - Η απάντηση της Solidus

Εκδικάζεται το ποινικό σκέλος της υπόθεσης του Γιώργου Λιάγκα με χρηματιστή - Η απάντηση της Solidus
Ο παρουσιαστής κατέθεσε πως ουδέποτε ενημερώθηκε για την απώλεια των χρημάτων του, ενώ μάρτυρες από την πλευρά της χρηματιστηριακής ισχυρίζονταν πως υπήρξε ενημέρωση

Ο γνωστός παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας, έλειπε χθες 21/9 από την εκπομπή του στον Antenna χθες, ενώ σήμερα εμφανίστηκε χωρίς ωστόσο να απαντήσει στα ερωτήματα των συμπαρουσιαστών του για το που βρισκόταν.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Λιάγκας βρισκόταν στα δικαστήρια, καθώς το ποινικό σκέλος της γνωστής υπόθεσης του παρουσιαστή, ο οποίος κατηγορεί χρηματιστή για απώλεια 550 χιλ. ευρώ, εκδικαζόταν χθες.
Ο παρουσιαστής κατέθεσε πως ουδέποτε ενημερώθηκε για την απώλεια των χρημάτων του, ενώ μάρτυρες από την πλευρά της χρηματιστηριακής Solidus ισχυρίζονταν πως υπήρξε ενημέρωση.
Από την άλλη η χρηματιστηριακή ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει το στέλεχος στο οποίο φέρεται να έδωσε ο κ.Λιάγκας τα χρήματα και ουδέποτε ήταν υπάλληλος της Solidus. 
Υπενθυμίζεται πως το Πρωτοδικείο της Αθήνας το οποίο εκδίκαζε το αστικό μέρος της υπόθεσης είχε αναβάλει την απόφαση, πριν μερικά χρόνια, καθώς είχαν ασκηθεί διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα.
Έτσι αναμένει την απόφαση του ποινικού σκέλους της υπόθεσης, προκειμένου να βγάλει τη δική του απόφαση.
Πληροφορίες αναφέρουν πως η απόφαση του δικαστηρίου επέβαλε ποινή 7 ετών στον κατηγορούμενο. 
Η ιστορία ξεκινάει πριν από περίπου έντεκα χρόνια, όταν ο γνωστός παρουσιαστής είχε ζητήσει χρήματα από την εταιρεία και τα είχε πάρει.
Μετά όμως από 3 χρόνια, ήτοι το 2013, αποκαλύφθηκε πως τα υπόλοιπα χρήματα δεν υπήρχαν.
Τότε στο δικαστήριο είχε ειπωθεί πως όταν ρώτησε τη χρηματιστηριακή για τα χρήματα, του απάντησαν πως ο λογαριασμός ήταν μηδενικός από το 2011.

Τι απαντά η Solidus στο δημοσίευμα του ΒΝ

Σε σχέση με τα αναγραφόμενα σε άρθρο που δημοσιεύσατε προ ολίγου αναφορικά με την έκδοση δικαστικής αποφάσεως σε ποινική υπόθεση μεταξύ του κ Γεωργίου Λιάγκα και τρίτου προσώπου, σας γνωρίζουμε ότι το εν λόγω πρόσωπο, φιλικό στον κο Γ. Λιάγκα σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του, ουδέποτε διετέλεσε υπάλληλος της SOLIDUS SECURITIES ΑΕΠΕΥ, ούτε με οιοδήποτε τρόπο παρείχε υπηρεσίες σε αυτήν.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης