Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Σε νέα πολυετή υψηλά η μετοχή της Reds λόγω της αισιοδοξίας της διοίκησης

tags :
Σε νέα πολυετή υψηλά η μετοχή της Reds λόγω της αισιοδοξίας της διοίκησης
Θετικό μήνυμα έστειλε η διοίκηση για το μέλλον της Reds αναλύοντας τα σχέδια που ετοιμάζει – Άνω του 5% η άνοδος για τη μετοχή
Σχετικά Άρθρα

Σε νέα πολυετή υψηλά διαπραγματεύεται η μετοχή της Reds στον απόηχο των όσων ειπώθηκαν από τη διοίκηση στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης των μετόχων.
Ο τίτλος βρίσκεται στα 2,40 ευρώ με υψηλό στα 2,44 ευρώ.
Καταγράφει άνοδο 5,26% και σε καλά επίπεδα κινείται ο όγκος των συναλλαγών καθώς προσεγγίζει τις 100 χιλ. τεμάχια.
Η αποτίμηση ανέρχεται στα 137,8 εκατ. ευρώ.
Όπως ανέφερε νωρίτερα το ΒΝ, μετά την άρση της απόφασης για την πώληση του οικοπέδου της ρουμανικής θυγατρικής, η νέα διοίκηση της Reds προχωράει στην αξιοποίηση του οικοπέδου, σύμφωνα με όσα ανέφερε χθες ο πρόεδρος της εισηγμένης Χρήστος Παναγιωτόπουλος, στο πλαίσιο της τακτικής γενικής συνέλευσης.
«Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τοπικούς επενδυτές για την πώληση ή την αξιοποίηση των εκτάσεων που διαθέτουμε στη χώρα», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Παναγιωτόπουλος.
Υπενθυμίζεται πως το νέο δ.σ ανακάλεσε την απόφαση της προηγούμενης διοίκησης για πώληση του οικοπέδου της ρουμανικής θυγατρικής Profit Construct SRL συνολικής επιφάνειας 7.974 τετραγωνικών μέτρων στο Βουκουρέστι.
Το τίμημα είχε αποφασιστεί στα 11,4 εκατ. ευρώ με τότε τον κ.Παναγιωτόπουλο να το θεωρεί χαμηλό.
Μάλιστα ανέφερε πως «από τη στιγμή που παγώσαμε την πώληση, έχουμε προτάσεις σε υψηλότερο τίμημα».
Στις επόμενες μέρες θα συζητήσουν με τον επενδυτή για το πως θα γίνει η αξιοποίηση.
Για το οικόπεδο στην περιοχή Straoulesti-Baneasa του Βουκουρεστίου, το 2009 είχαν αρχίσει να κατασκευάζονται 72 κατοικίες, αλλά σταμάτησαν το 2011 και τώρα έχει προχωρήσει η εταιρεία σε κινήσεις ώστε να ανανεωθεί η άδεια και γίνονται συζητήσεις με επενδυτή για την αξιοποίησή του από κοινού.
Για το Smart Park αναφέρθηκε πως οι μισθώσεις για το σύνολο της επέκτασης είναι στο 78% και εκτιμάται ότι θα φτάσει στο 100% στα τέλη Αυγούστου.
Η ρευστότητα του ομίλου έχει βελτιωθεί με τη μετατροπή βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεων σε μακροπρόθεσμες, ενώ έχει υπογραφεί σύμβαση για δάνειο 41,5 εκατ. ευρώ από τη θυγατρική ΓΥΑΛΟΥ.
Για το Campas Park τονίστηκε πως άνοιξε ο δρόμος για την υλοποίησή του και η κατασκευή του θα διαρκέσει 4 χρόνια.
Το master plan θα επικαιροποιηθεί στους επόμενους μήνες.
Επίσης κατατέθηκε το master plan για τη Μαρίνα Αλίμου προκειμένου να εκδοθεί η κοινή υπουργική απόφαση στους επόμενους μήνες.
Έχουν γίνει κατεδαφίσεις, ασφαλτοστρώσεις και έργα ηλεκτροδότησης και υδραυλικές εργασίες.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης