Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Νέα βουτιά -9% για την Κέκροψ – Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες η εταιρεία για δικαστική εμπλοκή

tags :
Νέα βουτιά -9% για την Κέκροψ – Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες η εταιρεία για δικαστική εμπλοκή
Αναιρείται η τελεσίδικη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών και η υπόθεση θα εκδικασθεί στον Άρειο Πάγο
Σχετικά Άρθρα

Μετά τη βίαιη χθεσινή πτώση στο -30% της Κέκροψ, λόγω των πληροφοριών για δικαστική εμπλοκή στη διεκδικούμενη έκταση στο Π.Ψυχικό, η εταιρεία επιβεβαίωσε τις πληροφορίες.
Σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως αναφορικά με την διεκδικούμενη από το Ελληνικό Δημόσιο έκταση 300 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού (γνωστή ως περιοχή "Λατομείου"), γνωστοποιεί ότι, κατόπιν επικοινωνίας με τη Γραμματεία του Αρείου Πάγου, ενημερώθηκε ότι δημοσιεύθηκε στις 15 Απριλίου 2021 η υπ' αριθ. 502/2021 απόφαση του Αρείου Πάγου, δυνάμει της οποίας αναιρείται μεν η με αριθμό 3039/2019 τελεσίδικη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών (2ο Τμήμα Δημόσιο), αλλά η υπόθεση θα εκδικασθεί κατ' ουσία στον Άρειο Πάγο, ενώ απορρίφθηκαν οι πρόσθετες παρεμβάσεις.
Σήμερα η μετοχή άνοιξε με νέες μεγάλες απώλειες που έφτασαν το -16,7% , κάτι που φαινόταν από το χθεσινό κλείσιμο λόγω του μεγάλου όγκου τεμαχίων που έμειναν ανεκτέλεστα στην πλευρά των πωλητών.
Τελικά, έκλεισε με απώλειες -8,92% στα 1,99 ευρώ με όγκο συναλλαγών 423 χιλ. τεμάχια και με την κεφαλαιοποίηση στα 39,4 εκατ. ευρώ

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης