Τένις

Νο4 του κόσμου ο Σάσα Ζβέρεφ!

Νο4 του κόσμου ο Σάσα Ζβέρεφ!
Η σπουδαία νίκη επί του Στέφανου Τσιτσιπά και η πρόκριση στον τελικό του Western & Southern Open, φέρνει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στην 4η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο 24χρονος Γερμανός, ξεπέρασε τον Ράφα Ναδάλ στην βαθμολογία της ATP, με τον Ισπανό να υποχωρεί στην θέση της ATP Rankings, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωσή του ότι θα επιστρέψει ξανά το 2022 λόγω του τραυματισμού στο γόνατο.

Σε περίπτωση που ο Ζβέρεφ καταφέρει να κερδίσει τον Ρούμπλεφ στον τελικό του Σινσινάτι, θα πλησιάσει πολύ και τον Στέφανο Τσιτσιπά (στους 110 πόντους).

Από την άλλη, ο Τσιτσιπάς έχασε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία να ψαλιδίσει τη διαφορά από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην κορυφή της κατάταξης, όπως έγινε και στα ημιτελικά του Toronto Masters όπου αποκλείστηκε από τον Οπέλκα.

Ο Ζβέρεφ διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, προερχόμενος από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Στις προηγούμενες έξι συμμετοχές στο Σινσινάτι, ο Γερμανός δεν είχε καταφέρει να κερδίσει αγώνα και πλέον βρίσκεται στον τελικό οπου θα διεκδικήσει τον 5ο Masters τίτλο της καριέρας του και δεύτερο στη σεζόν μετά τη Μαδρίτη.

www.bnsports.gr  




Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης