Τένις

Davis Cup: Σίγουροι για τη συμμετοχή του Τσιτσιπά οι Λιθουανοί

Davis Cup: Σίγουροι για τη συμμετοχή του Τσιτσιπά οι Λιθουανοί
Μπορεί η Εθνική ομάδα να  δέχθηκε ένα μεγάλο πλήγμα με την απουσία του Στέφανου Τσιτσιπά, ωστόσο οι Λιθουανοί από την πλευρά τους είναι πεπεισμένοι ότι ο Νο3 του κόσμου θα αγωνιστεί την Κυριακή (19/9) τουλάχιστον στα διπλά.

Ο πατέρας και προπονητής του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος, έδωσε μια νότα αισιοδοξίας για τη συμμετοχή του 23χρονου τονίζοντας ότι θα αγωνιστεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, αλλά φυσικά και με το πως αισθάνεται ο ίδιος από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στο πόδι.

Τα λιθουανικά ΜΜΕ, όπως είναι λογικό, έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την απρόσμενη εξέλιξη, ωστόσο από την άλλη θεωρούν ότι ο Νο3 του κόσμου τελικά θα αγωνιστεί την Κυριακή. Το ίδιο εξάλλου δήλωσε και ο προπονητής και αρχηγός της λιθουανικής αποστολής, Ριμβάιντας Μαγκεβίτσιους.

«Προσωπικά δεν με εξέπληξε αυτή η κίνηση από τους Έλληνες. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ενσωματώθηκε αργότερα στην ομάδα και ίσως να του λείπει χρόνος για προετοιμασία. Ωστόσο, είναι κορυφαίος παίκτης και θεωρώ ότι θα τον δούμε την Κυριακή τουλάχιστον στο διπλό», τόνισε.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης