Τελευταία Νέα
Τα Παράξενα

Δεν τα βάζεις με τις Ρωσίδες - Κομμώτρια άφησε τα τρία της παιδιά και πήγε στον πόλεμο να υπηρετήσει τη χώρα της

Δεν τα βάζεις με τις Ρωσίδες - Κομμώτρια άφησε τα τρία της παιδιά και πήγε στον πόλεμο να υπηρετήσει τη χώρα της
Ο σύζυγος της γυναίκας βρίσκεται κι εκείνος στο μέτωπο.
Η Ranita Mamedova, κάτοικος της Derbent, άφησε τα τρία παιδιά της και πήγε στη ζώνη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης (SVO) με βάσει τα όσα μετέδωσε το κανάλι «Tut Dagestan» στο Telegram.
Η Ρωσίδα γυναίκα άρχισε να υπηρετεί ως χειρίστρια ραδιοεπικοινωνιών σε ένα αναγνωριστικό τάγμα. Πριν ξεκινήσει την στρατιωτική της καριέρα, η Mamedova απέκτησε το επάγγελμα της κομμώτριας και ζούσε στην περιοχή Murmansk.
Το δημοσίευμα αποκάλυψε επίσης ότι ο σύζυγος της γυναίκας βρίσκεται κι εκείνος στο μέτωπο.
Η γυναίκα συνεχίζει να υπηρετεί παρά τις δυσκολίες — τον Απρίλιο του 2022, ο αδερφός του συζύγου της τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης