Τελευταία Νέα
Τα Παράξενα

Απίστευτο και όμως αληθινό: Αρνήθηκαν την είσοδο σε τουρίστα στις ΗΠΑ επειδή είχε στο κινητό του... «μιμίδιο» με το JD Vance

Απίστευτο και όμως αληθινό: Αρνήθηκαν την είσοδο σε τουρίστα στις ΗΠΑ επειδή είχε στο κινητό του... «μιμίδιο» με το JD Vance
Ισχυρίζεται ότι δέχτηκε πίεση, του έγιναν ερωτήσεις σχετικά με ναρκωτικά, τρομοκρατία και πολιτικές διασυνδέσεις, χωρίς καμία εξήγηση για αυτή τη μεταχείριση.
Ένας Νορβηγός τουρίστας ισχυρίζεται ότι του απαγορεύτηκε η είσοδος στις Ηνωμένες Πολιτείες και ανακρίθηκε επειδή οι συνοριακοί υπάλληλοι εντόπισαν στο κινητό του ένα meme με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, JD Vance, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.
Ο Mads Mikkelsen, 21 ετών, έφτασε στο αεροδρόμιο Newark με σκοπό να περάσει τις διακοπές του στις ΗΠΑ. Αντί γι’ αυτό, όμως, όπως δήλωσε, κρατήθηκε από τους συνοριοφύλακες και μεταφέρθηκε σε ξεχωριστό δωμάτιο, όπου έμεινε μόνος του για περίπου τέσσερις ώρες. Στη συνέχεια, υποβλήθηκε σε ανάκριση.
Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δέχτηκε πίεση, του έγιναν ερωτήσεις σχετικά με ναρκωτικά, τρομοκρατία και πολιτικές διασυνδέσεις, χωρίς καμία εξήγηση για αυτή τη μεταχείριση.
Οι αξιωματούχοι μετανάστευσης, όπως αναφέρει, απαίτησαν πρόσβαση στο κινητό του τηλέφωνο και τον απείλησαν με πρόστιμο 5.000 δολαρίων ή ποινή φυλάκισης πέντε ετών αν αρνιόταν να το ξεκλειδώσει. Μόλις το έκανε, βρήκαν στη συλλογή φωτογραφιών ένα meme που απεικόνιζε τον JD Vance φαλακρό, με το κεφάλι του να μοιάζει με αυγό.
Μετά το περιστατικό, ο Mikkelsen δήλωσε ότι επέστρεψε αμέσως στη Νορβηγία, χωρίς να του δοθεί αναλυτική εξήγηση για την άρνηση εισόδου στις ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης