Τελευταία Νέα
Speculator

Στο «σφυρί» αποθήκες, καρέκλες, θέσεις στάθμευσης και δεκτές προσφορές από 45 ευρώ!

Στο «σφυρί» αποθήκες, καρέκλες, θέσεις στάθμευσης και δεκτές προσφορές από 45 ευρώ!
Πολλές ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη την Ελλάδα βγαίνουν προς πώλησης μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας σε τιμές που ξεκινούν από τα 7,6 εκατ. ευρώ
Σχετικά Άρθρα

Τα «πάντα όλα» βγαίνουν στο σφυρί μέσω ηλεκτρονικών δημοπρασιών από τις εισπρακτικές εταιρείες και όχι μόνο, το επόμενο χρονικό διάστημα.
Εκτός από τις μεγάλες περιουσίες, σε πλειστηριασμό βγαίνουν κινητά και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία με τιμή πρώτης προσφοράς ακόμα και τα 45 ευρώ!
Ξεκινώντας βέβαια από τα καλά περιουσιακά στοιχεία ξεχωρίζει ο πλειστηριασμός της βιομηχανικής μονάδας Alfa Wood στις 24 Σεπτεμβρίου με τιμή εκκίνησης τα 27 εκατ. ευρώ, αλλά και της Πετζετάκις με τιμή 9,2 εκατ. ευρώ στις 6 Οκτωβρίου.
Επίσης της γνωστής εταιρείας που κάποτε διαπραγματευόταν στο ΧΑ, Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική, βγαίνει στον πλειστηριασμό ακίνητο στον Δήμο Αμαρουσίου στις 22 Δεκεμβρίου με τιμή πρώτη προσφοράς τα 4,8 εκατ. ευρώ.
Πρόκειται για οικοδομή που βρίσκεται στα μπετά στη Λεωφόρο Κηφισίας 109 με επισπεύδων εταιρεία χρηματοδοτικών μισθώσεων.
Πολλές επίσης ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη την Ελλάδα βγαίνουν προς πώλησης μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας σε τιμές που ξεκινούν από τα 7,6 εκατ. ευρώ.
Βιομηχανικός επίσης χώρος της Χατζηιωάννου ΑΒΕΕ βγαίνει στο σφυρί με τιμή 2,58 εκατ. ευρώ στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Δεκτές προσφορές από 45 ευρώ

Με τιμή πρώτη προσφοράς τα 45 ευρώ ξεχωρίζει ο πλειστηριασμός δικαιώματος μελλοντικού ορόφου!
Θέση στάθμευσης στην Περιφερειακή Ενότητα Πελοποννήσου και στο Δήμο Καλαμάτας βγαίνει σε πλειστηριασμό με τιμή πρώτης προσφοράς τα 100 ευρώ.
Από την άλλη με τιμή πρώτης προσφοράς τα 300 ευρώ βγαίνει στο σφυρί εξοπλισμός καταστήματος εστίασης από την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου.
Πιο συγκεκριμένα έχουν κατασχεθεί όπως αναλυτικά περιγράφεται: 3 ξύλινες καρέκλες, 1 σκαμπό μικρό, πλαστικό με περιστρεφόμενη βάση, 1 ξύλινη καρέκλα πλαστική με κόκκινη βάση, 2 καρέκλες πλαστικές τύπου μπαμπού, 7 σκαμπό υφασμάτινο 1,20m0,50m, 1 τραπέζι ξύλινο με μεταλλική βάση 0,40m1,00m και πολλά ακόμα και μεταξύ αυτών 1 ξύλινη κατεστραμμένη ντουλάπα με μία πόρτα!

Πλοία με 550 χιλ. δολάρια

Στις 25 Αυγούστου είναι ο πρώτος πλειστηριασμός που έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και αφορά δεξαμενόπλοιο- LPG με τιμή πρώτης προσφοράς τα 550 χιλ. δολάρια.
Πλοίο αναψυχής βγαίνει την ίδια μέρα με τιμή εκκίνησης τις 760 χιλ. ευρώ και ένα ακόμα σκάφος αναψυχής προς 800 χιλ. ευρώ.

Γιώργος Κατικάς
george.katikas@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης