Την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη Βουλή η συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ στη Φθιώτιδα, Σπύρος Κωσταράς, προκαλεί θύελλα αντιδράσεων με ανάρτησή του στο Facebook.
Πιο συγκεκριμένα, ο Σ. Κωσταράς ανέβασε μια «πειραγμένη» αφίσα στην οποία έγραφε: «5-6-7 Μαρτίου 2025: Παραδοσιακό Πολιτικό Πανηγύρι στη Βουλή των Ελλήνων. Τραγούδι: Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο κλαρίνο ο Νίκος Ανδρουλάκης και πολυμελές χορευτικό με Κουτσούμπα – Φάμελλο – Βελόπουλο – Νατσιό – Χαρίτση – Στίγκα».
Μάλιστα στην αφίσα αναγράφεται: «Θα καεί το πελεκούδι (απέξω)»
«Έτσι αποδίδει τον σεβασμό του στην μνήμη των νεκρών και τους συγγενείς τους, σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η ΝΕ του ΠΑΣΟΚ. «Τον προτρέπουμε να συνέλθει»
Ζητώντας την άμεση διαγραφή του «αν στο κόμμα της ΝΔ έχει απομείνει ίχνος αξιοπρέπειας», η Νομαρχιακή Επιτροπή κάνει λόγο για «ηθική χρεοκοπία των εκπροσώπων της ΝΔ»
«Προφανώς, μέσα στον ηθικό και αισθητικό του κατήφορο, ο Σπύρος Κωσταράς δεν έχει καταλάβει τίποτα. Κυρίως δεν έχει καταλάβει τον λόγο για τον οποίο χιλιάδες συντοπίτες μας διαδήλωσαν σε όλη την Φθιώτιδα για αλήθεια και δικαιοσύνη».
Σημειώνεται πως η ανάρτηση είχε προηγηθεί της χυδαίας επίθεσης Κυριαζίδη κατά της Κωνσταντοπούλου.
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών