Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατρίνης (υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ): Το μήνυμα των πολιτών είναι ένα - Μεγάλη Παράταξη, κόμμα εξουσίας ικανό να κυβερνήσει

Κατρίνης (υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ): Το μήνυμα των πολιτών είναι ένα - Μεγάλη Παράταξη, κόμμα εξουσίας ικανό να κυβερνήσει
Ο Μ. Κατρίνης αναφέρθηκε σε μια μεγάλη διαχωριστική γραμμή που χωρίζει το ΠΑΣΟΚ από τον κ. Μητσοτάκη και όσα αυτός πρεσβεύει
Για ξεκάθαρο μήνυμα των πολιτών που εμπεριέχεται στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έκανε λόγο ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Μ. Κατρίνης.
Ο κ. Κατρίνης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΟΝΤΡΑ τόνισε ότι "το μήνυμα είναι ένα: Μεγάλη Παράταξη, κόμμα εξουσίας ικανό να κυβερνήσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών", προσθέτοντας ότι "το ΠΑΣΟΚ οφείλει να πάρει πολιτικές πρωτοβουλίες σε αυτή την κατεύθυνση".
Επισήμανε ότι δεν μπορεί κανείς να μηδενίσει την προσπάθεια άσκησης τεκμηριωμένης αντιπολίτευσης που έγινε από το ΠΑΣΟΚ, μέσα και έξω από τη Βουλή την τελευταία διετία.
"Κανείς όμως δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια στην πραγματικότητα του εκλογικού αποτελέσματος έτσι όπως αποτυπώθηκε στις ευρωεκλογές, στις οποίες Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσαν, αλλά το ΠΑΣΟΚ παρέμεινε στα ποσοστά ενός μικρομεσαίου κόμματος", είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Κατρίνης αναφέρθηκε σε μια μεγάλη διαχωριστική γραμμή που χωρίζει το ΠΑΣΟΚ από τον κ. Μητσοτάκη και όσα αυτός πρεσβεύει λέγοντας ότι "ο κ. Μητσοτάκης, σε ότι αφορά στη Δημόσια Υγεία, υποστηρίζει τη μετάβαση σε ένα υβριδικό σύστημα , στο οποίο οι ανασφάλιστοι δεν θα έχουν πρόσβαση. Εμείς λέμε ότι οι υπηρεσίες ενός εθνικού συστήματος υγείας θα πρέπει να είναι προσβάσιμες σε όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση και την κοινωνική τους τάξη".

Μηδενική ανοχή στη διαφθορά

Τέλος, ο Μιχάλης Κατρίνης αναφέρθηκε και στην τελευταία υπόθεση διαφθοράς που αποκαλύφθηκε, τονίζοντας ότι πρέπει να υπάρχει μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς.
Ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να αναπτύξει μηχανισμούς εσωτερικού ελέγχου για να αποφεύγονται και να αντιμετωπίζονται ακαριαία φαινόμενα αυτού του είδους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης