Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εκτός Σπαρτιατών και ο Γιώργος Ασπιώτης – Καταρρέει το μόρφωμα Medrano, 5 βουλευτές μένουν, ο Στίγκας και 4 νεροκουβαλητές

Εκτός Σπαρτιατών και ο Γιώργος Ασπιώτης – Καταρρέει το μόρφωμα Medrano, 5 βουλευτές μένουν, ο Στίγκας και 4 νεροκουβαλητές
Κίνδυνος για την ΚΟ των Σπαρτιατών μετά τις δύο νέες αποχωρήσεις Βουλευτών
Σχετικά Άρθρα

Ο Γιώργος Ασπιώτης, πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του λίγες ώρες μετά από τον Μιχάλη Γαυγιωτάκη.
Πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα έχουν απομείνει πέντε βουλευτές.
Αν φύγει ένας ακόμα, η ΚΟ διαλύεται.

Λίγη ώρα νωρίτερα γράφαμε για την ανεξαρτητοποίηση Γαυγιωτάκη και τις καταγγελίες του:

Την ανεξαρτητοποίησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών, δηλώνει με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο Μιχαήλ Γαυγιωτάκης.
Κατόπιν τούτου η ΚΟ του κόμματος, αριθμεί πλέον 6 βουλευτές.
Ο Μιχαήλ Γαυγιωτάκης, που είχε αναλάβει και τη θέση του Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, κάνει λόγο για «λανθάνουσα ανεξαρτησία» ενώ ζητά από τον κ. Τασούλα να διενεργήσει οικονομικό έλεγχο, ενεργοποιώντας τις διατάξεις της νομοθεσίας για την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων, αλλά και την αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων των πόθεν έσχες για τους πολιτικούς.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, επειδή μέχρι σήμερα «διετέλεσα Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του πολιτικού κόμματος “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ”, παρακαλώ για την ενεργοποίηση των σχετικών διατάξεων της κείμενης νομοθεσίας (Ν. 3023/2002, ως τροποποιήθηκε και ισχύει), περί της κρατικής χρηματοδοτήσεως των κομμάτων καθώς και της αρμοδίας Επιτροπής Ελέγχου του άρθρου 3Α του Ν. 3213/2003 ως ισχύει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης